20070629

tantsupidu

Soe on vaadata neid seal Kalevi keskstaadionil tantsimas. Piilupardi rongitants meeldis mulle kõige rohkem. Kõik lapsed tahavad kaamerasse lehvitada. Minister Tõnis pidas avamiskõneks demagoogilise palvuse. Eesti rahvariided on nõnda ilusad rõivad. Mina lähen homme Pärnusse külma rannajalgpalli mängima.

suvereisid ja viimase hetke pakkumised.

Eile startisid mu sõbrad kaheks nädalaks avastama Gruusiat ja Armeeniat. Joovad seal veini ja kohtavad šarmantseid meesterahvaid. Minul on mõttes reisida augusti esimene nädal. Aga ma ei tea veel kuhu ja ma ei tea veel kellega. Nähtavasti üksi, siis ei tüüta mina kedagi ja keegi ei tüüta mind. Mõtlesin, et otsustan paar päeva enne reisi algust, et kuhu reisin. Võtan mõne viimase hetke pakkumise ja seiklen.

Milliselt Interneti aadressilt on kõige otstarbekam, kasulikum, kavalam, ratsionaalsem, bravuursem uurida ja otsida viimase hetke pakkumisi?

Või peaks hoopis avastama Eestimaad. Ma pole fotograafia huviline, nii peaks mu Eesti avastuses olema mingi üllam eesmärk. Püüda kala?

20070628

kümblustünnid on surmast kindlamad

Selle suve hitt on olla hilises keskeas ja istuda teiste hilistega tünnis. Tünne loositakse välja, nädalavahetusel oli kuskil TÜNNILAAT. Huvitav, kas Tarantino kasutaks oma järgmises filmis tünni, kui ta näeks tünni. Tünn on ikka hoopis midagi muud kui bassein. Tänases Postimehes kritiseerib ja lahkab Karol Ansip veelkord Tarantino uut filmi, mõni aeg tagasi kirjutas Maimik.

Tarantino ja Maimik on mõlemad baarmenid.

Mina ei taha tünnis surra. Kas tiigis või maismaal.

Eile soovisin Skype vahendusel kursavennale õnne ja ta rääkis, et tema kirjaoskav sõber läks peale seda filmi otseteed Laseringi ja ostis Tarantino filmide kogumiku. Kultuur toimib, mõjutused mõjutavad.

20070627

I wanna fuck you like an emo kostub kõrvaklappidest ja ma kirjutan nelja teksti korraga. Kursor liigub minutis mitu korda ekraani paremasse ülemisse serva, nii vahetan ma dokumente. Ma vist üldse ei oska enam konkreetselt ühele asjale keskenduda, mida tihedam tempo, seda tihedam on paberile jääv tekstirütm. Võimalik, et tegelt on vastupidi, võimalik, et tegelt võiks ühel päeval kirjutada ainult ühte asja, aga see mõte tundub mulle memmekas.

Suve algus on kaks nädalat ees, pärnaõied õitsevad, maasikad hakkavad lõppema. Muidu sajab vihma, loodame suve teise poolde lõõskavat päikest. Vihmase ilmaga tasub suvel olla asjalik, mitte uinata ja magada. Tuleb lugeda raamatuid ja luua endale teostamatut maailmavallutus visiooni. Jõin eile õhtul ühe siidri ja vaatasin PrisonBreaki teise hooaja 18-nda osa ära. Head stsenaristid, väga head stsenaristid.

20070626

Käisime Rockiklubis Hades lõunatamas, konkreetne seašnitsel koduse seenekastmega maksis 35 kulli. Normull värk. Enne meid einetas seal suur seltskond laululapsi, kõik jätsid magustoidu järgi ja jooksid õue hullama. Huvitav, kas sel nädalal on paljudes Tallinna koolimajades õhtust tönni, mille pühib minema unustamatu nädalalõpp.

ma pole kunagi Õllesummeril käinud

Vaatan linna reklaamstendidel joonistusi "eestlane pidutseb vägevalt" ja muutun kurvaks. Kas varsti liidetakse õige laulupidu ka Õllesummeriga? Ma peaksin professionaalsest huvist käima kontrastsetel massiüritustel, aga usk ei luba. Tahaks elada peene maitsega inimeste keskel.

Terve linn on kambas liikuvaid lapsi täis. Neil silmad põlevad, kõik on nõnda uus ja põnev. Laulu-tantsupeol käik on paljudele lastele üks suve tippsündmusi. Südamlik.

20070625

ilu ja roppus ja matrix

Jens saatis töö listi. Mõlemad klipid on väga head. Esimene on Cannes'i reklaamifestivali võidutöö ja teine on võidutöö paroodia. Tõde pole olemas. Kõik on kunst, manipulatsioon, normaalse elu lõpp. Pelevin. Fidel Castro on 10 aastat surnud ja Jüri Lina on tegelikult Eesti Vabariigi president. Liis Lass on Tina Turner ja Tanel Padar ei oska laulda. Homme tuleb vihma.




Mu teksad rebenevad tagumiku alt, töökaaslased ütlevad küll, et see just ongi moodne, aga ma pole harjunud, et nahaga tunnen materjali temperatuuri, mille peale istun.

Käisime Ilmataris söömas, pärast ostsime Balti Jaama turult maasikaid, karbi sees müüdavat mikserit ei leidnud, vahukoort täna veel ei tee. Tahtsime just mikserit karbi sees, sest varastatud asjade ostsime toob vastiku aura ja seda meiesugused inimesed endale lubada ei saa.

hot punkt ee ja spämm

Hotmaili, gmaili tuleb keskmiselt üks spämmipask päevas ja nad lükkavad selle kirja ise junki, aga rahvuslik hot.ee kostitab mind ööpäevas umbes kümne üleskutsega hakata oma peenist suurendama. Ma ei taha endale suuremat nokut, tüütamistaktika mulle ei mõju.

Erinevalt teistest, ei tule mulle töö e-mailile venekeelset junki. Ainuke, kes mu mailiprogrammi risustab on hotpunktee.

20070624

Käisin täna Lüllemäe kalmistul. Kirikuõpetaja pidas jutluse värskes õhus. Vanaema, vanaisaga oli kõik korras.

Eile niitsin nende kodu ümbruse puhtaks, tegin sauna ja käisin Rautina järves ujumas. Suur oksalõke põles kiiresti, uinusin vara, rääkisin maanotsudega pikalt juttu. Sugulastega oli lõbus. Kehal on paar punni, Lõuna-Eesti moskitod on lähedased.

20070622

vältige eestlaste jaani

Jaanipäev pole kohustus pidutseda. Kogu elus, igas päevas, igas minutis, peab olema bravuuri, mitte ühe õhtu lollustes. Mulle ei meeldi Jaanipäev. Lähen täna maale, teen päev läbi tööd, sossutan õhtul paar vorstikest, võib-olla õlu või paar ja enne kahteteist magama. Otsin individuaalset ilu, väldin massiräuskamist.

Eile algas ametlikult suvi. Ilusat suve kõigile šarmantsetele inimestele. Olgu suves kauneid varbaid, suplusi ja heinalõhna.

20070621

Logomeistrite Eesti meister!


Täna on meil tööl nii ülev meeleolu, et peale võileivatordi söömist ja pudeli šampuse joomist asusime rõõmsalt jälle kõik tööle. Mul on hea meel Kaarli pärast, lisaks kõigele on tal täna ka juubel. Vaikne poiss, aga maailma parima huumorisoonega, vabal ajal pildistab linde. Sellest Kaarli tehtud kavandist sünnib Eesti Vabariigi 90. aastapäeva märk.

Eesti Vabariik vajab uusi sümboleid ja uusi mõtteid.

Vabariigi valitsuse pressiteade
Postimees
Eesti Päevaleht

otsi suudlust häbememokkadele

Ajaloolane Muld rääkis Terevisioonis nii kirglikult, et see kiilaspäine saatejuht sai ainult muiata. Vanal mehel käed käisid, puudusid igasugused targad laused, koheselt meenus Jaan Unduski lause: "Erootika on vestlus relatiivsusteooriast, mis mõjub otsekui suudlus häbememokkadele."

Inimene peab vaimustuma oma tööst ja tegemistest. See paneb teised vaimustuma teemast, mida ta valdab.

Kihvtid mehed on kirglikud füüsikud, keemikud, matemaatikud, ajaloolased. Aga me kõik oleme ka olnud surmigavates tundides või loengutes. Kas peaks lektoritele õpetama erootikat?

Leidke oma vaimustus ja tegele sellega põhjalikult. Olge kirglik enda vastu.

20070620

üllata lõpetajat kunstlilledega

Käivad lõpuaktused. Inimesed higistavad, klõpsitakse suures koguses fotosid. Lõpukõnedes visatakse nalja ja õhtu lõpuks joovad kolgata tee läbinud end purju. Päikesetõusu saabudes vannutakse üksteisele igavest sõprust.

Tegelikult kasvavad inimesed kiiresti lahku. Nagu närtsivad ka roosid. Lilltetädid turgutavad lilli igasuguste vedelikega, paar tundi roosid säravad ja siis langevad.

See on kõik eilne päev. Tänapäeval on kõik jääv, sest on olemas video, foto ja Internet. Miks mitte kavaldada üle ka närtsivad lilled? Oled tüdinenud longus lillede sõnnikuhaisust! Tahad kinkida inimesele midagi otse südamest! Jäädvusta end teise inimese riiulile kogu eluks!

Võta kunstroosid. Need ei närtsi. Need ei torgid. Need on ilusamad kui kõik muu hein. Kas oled surnuaias näinud talvel õitsevaid peenraid? See on see. Kui on olemas kunstripsmed, kunstküüned, kunstrinnad, siis ammugi on olemas kunstlilled! Ole originaalne, ole ninnu-nännutavast pööblist üle!

Käisin eile täditütre üheksanda klassi lõpetamisel. Võtsin Otsa kooli eest ühelt trullakalt lilletädilt pundi rukkililli. Kaks varianti, kas karikakrad või rukkililled.

20070619

paljad tissid keset linna

Igas linnas on linnakeskus ja kuskil kaugemal on paneelmajadest koosnevad magalad. Kesklinna ja suurtemate rajoonide vahele jäävad väikesed majad. Nii on Tallinnas enne Mustamäed Lilleküla. Kuna käib suur teeremont, siis sõidab buss number 17 mööda eriskummalist marsuuti.

Eile istusin hilisõhtuses bussis ja Linnutee kandis jõllitasin maju. Justkui suvilarajoon. Õues on grillivärk, basseinid lastele, söögitelk jne. Inimesed päevitavad ja mängivad võrkpalli. See on nende koduaed.

Kas naised võivad oma koduaias alasti päevitada ning mehed kiljudes ja nokusid välkutades lastebasseini hüpata?

Või võivad naabrid kutsuda politsei, kui linnas suvitamine ületab sündsuse piiri.

Lihtsal mõtlesin bussis number 17 seda asja. Tahaks maale.

20070618

digifotoka eetikareeglid

Kõik klõpsutavad fotosid. Pildistavad üritustel teisi inimesi. Aga fotode tegemine on tundlik tegevus...

Kui sul on digifotokas, siis õpi seda enne põhjalikult käsitlema ja alles siis kuku ohjeldamatult hetki jäädvustama. Koledaid fotosid pole kellelegi vaja. Digifotokas ei tähenda ainult võimalust pilte arvutisse tõmmata. Digifotoaparaat on see riist, mis tänu õigele seadistusele võib kinni püüda väga kauni kaadri.

Digifotoka omamine ei tähenda seda, et kõik tehtud pildid kuuluvad rahvale. Lase teiste silmade ette ainult õnnestunud klõpsud. Samuti ära proovi olla kompromiteeriv, sa ei pea avaldama teistest inimestest fotosid, mis võivad olla piinlikud.

Fotosid tehakse mõistusega.

Ja üks kuldne lause Marguselt:

"Digifotokas on hea sellepärast, et saab oma nokust pilti teha ja kohe ära kustutada."

20070617

kolm deee

Odav nali. Minusuguse labase inimese peal töötab. Eriti töötas veel eilses kinosaalis.


jututuba - email - msn - scrap

Kübersuhtluse etapid:

Ammu, ammu levis jututubades passimise komme. Nii juhututtavate kui võõrastega räägiti suvalist juttu. Mõne aja pärast saadi aru, et see on kuidagi igav ja mõttetu.

E-mailide vahetamine oli kunagi väga pop tegevus. Kirjutati kõigile kõigest. Siis said jälle aeg ja kirjaoskus otsa. Praegu saadetakse üksteisele elektronkirju eelkõige mõne tähtsa asja tõttu.

Levis msn (kaasajal skype) - hakati tuttavatega reaalajas rääkima. Vahetama nii olulist kui ebaolulist infot. Paljud lähedased inimesed muutusid läbi küberruumi alati kättesaadavaks. Juhututtavatega jäid msni vestlused pinnapealseks ja niisama pläma ajamine on tänaseks päevaks end msni, skype teel ammendanud.

Aga saabus Orkut. Osadele Rate. Scrapide kujul saab inimestele saata avalikke sõnumeid ja läbi selle tunda end paljudega palju enam suhtlevat kui mõni aeg tagasi. Orkutis on reaalsed inimesed, kes kirjutavad üksteisele personaalseid sõnumeid.

Ühtepidi on uuesti pop privaatsus ehk siis, kogu aeg ei taheta inimestega suhelda. Teistpidi on just pop avalik kogukonnaelu ehk siis scrapid. Järjest rohkem tekib juurde inimesi, kelle jaoks Internet on eelkõige orkut. Eesti Vabariigi avalik rahvastikuregister.

Huvitav, kuhu edasi? Kas on tulemas veel mõni kübersuhtluse moelaine?

Tarantino ja varbad

Ühelpool kinotooli oli popcorni tops ja teisel pool õlu. Filmi jooksul kastsin vähemalt kolm korda näppe õlu sisse. Esimest korda elus käisin laupäeva õhtul Coca-Cola Plazas. Inimesi oli saalis vähe, film jättis kustumatu elamuse.

"Surmakindel" on kohustuslik film kõigile inimestele, kes tahaksid kunagi kirjutada suurepärast näidendi või filmistsenaariumi dialoogi. Ma pole kunagi näinud ühtegi filmi, kus niipalju räägitakse.

Tarantino ja Mati Unt on sarnased hinged. Mõlemad oskavad tšikke näitlema panna.

Kui filmi üliolulised detailid on naistevarbad, siis ma ei saa suhtuda teisiti kui joovastusega.

Peale Pulp Fictionit on see Tarantino kõige stiilsem film. Justnimelt, lisaks lihtsusele, näitlejameisterlikkusele ja dialoogi briljantsusele, oli selles kõiges stiili.

20070616

Laupäeva hommikuti koristatakse. Kui tuba on enam-vähem puhas, siis tundub kõik palju parem. Lähen randa liiva sisse mürama. Seda võib kutsuda ka jalgpalliks. Vaeval täna väga edukas olen, alagrupivastased on kõige-kõiged.

20070615

üks õel rahvuslik dialoog

"Käisid eile kinos? Kuidas oli?"
"Kohutav."
"Nojah. Eesti film ongi ju halb."
"Aga ikka loodad. Sama värk, mis eesti jalgpalliga."

kasside uputamise keelamine

Elame seaduste ajastul. Terevisioonis räägiti loomapiinamisest. Kirjeldati detailselt. Kogu päevaks on nüüd tuju kõhe. Üks mees oli oma koera üles poonud. Enam ei tohi kassipoegi uputada. Paljudele taluperedele võiks nüüd trahvi teha. Maal käivad asjad teisiti. Kuid usun, et enamjaolt palju inimlikumalt kui linnas. Loomi ei tohi piinata. Loomadest peab eemal hoidma, kui sa ei oska õigesti hoolitseda. Olen siiski arvamusel, et mida vähem loomi inimesi täis linnades, seda inimlikum on kõigi isendite elu.

20070614

Väljas sadas nii, et mööda sõiduteed voolasid valged mullitavad joad. Inimesed jooksid. Õhk lõi värskeks. Mina vaatasin kõike suurest kontoriaknast. Ilmamuutused on need kõige paremad asjad meie elus. Olgu põllumeestel mõnus. Need, kes täna plätudega õue läksid, need saavad kõik nohu.

kui keegi juba mõtles

Tekib idee. Supermõte, mis ajab sügelema. Otsustad maailma vallutada. Siis avastad, et Aadu või Peeter või John või Tomassi mõtles sama mõtet neli aastat tagasi.

Ei tohi pahaseks saada. Lihtsalt mõtetel on mitu tasandit ja kui sa õige käivitad, siis tekib maailma juurde rohkem õhku.

Mul on üks sõber, kes mõtleb päevas välja ca 20 äriideed. 10 aasta jooksul pole veel ühegi teostamiseni jõudnud. Kõik võtab aega.

20070613

muusikat kuulatakse hingega



Stass on mees, kes purustab tulevikus Broadway lavalauad!



Elagu produtsent!

e-mailid

Kell on 5:52 ja Internetti pole. Starmanil on plaanilised hooldustööd kuni 7.00. Kujutad sa ette. Tähendab ma saan e-mailidele ligi alles tunni aja pärast. Kas pole õudne? Võib-olla ootab mind mailboxis midagi head? Kas pean ise endale kirja kirjutades tund aega soojendama? On olemas msn ja skype ja mobiiltelefon, aga kõige parem lapsepõlveformaat on kiri. Olgugi, et ei kirjutata enam oma käega paberile, aga ikkagi. Alguses on e-kiri tume, siis klõpsad sellele ja loodad, et kiri oleks võimalikult pikk. Inimesed, vahetage puudutavaid e-maile, võib-olla on see arvuti parim funktsioon.

20070612

pedaale sõtkuv väikemees

Jalutasin läbi Lepistiku pargi ja vastu sõitis kolmerattalisel sõiduvahendil üks poiss. Tal olid sandaalid jalas. Nähtavasti ta ei olnud kogenud juht. Sõitis mulle otsa. Hüüdis TUUUTU-TTUTU. Tal oli ema kaasas, kes pistis lõugama. Karjumiseks polnud põhjust, mu valged tossud ei saanud mustaks. Pole vaja nõnda pseudokalt emotsioneerida. Teine alles õppis rattaga sõitma.

20070611

audioklipp lasnamäe korteripeost

Ja härrasmehed kevadkoolilised või lihtsalt mõni teada inimene, palun nüüd siia selle audioklipi link, mida te terve nädalavahetuse imiteerisite, nii et iseendal ka lõpuks üle viskas.

Mõned repliigid jäävad ju mõnel sündmusel kõrvu kõlama päevadeks. Kuudeks, aastateks, tuhmuvad, siis kui sureme.

kas päike on ohtlik?

Kollane kera võtab praegu valusalt. Muudab kiirelt naha värvi. Rahvas, hoiduge päikesepiste eest ja niisutage oma nahka kreemiga. Ärme sure vähki, kuid lähme ikkagi pruuniks.

Pärast nädalavahetust on erinevates büroodes väga palju punakaid tüüpe.

Käisin just poes. Lõunasööki ostmas. Nüüd on asjad niikaugel, et Rimis ripuvad kassaaparaatide juures kõrvuti kondoomid ja "kodused" rasedustestid.

20070610

Värske postitus on väärt rohkem kui hilisem konstanteering. Kohe lähen pessu ja vajun siis magama.

Kui auto vuras Liu poole, siis tegid mehepojad järgnevate sündmuste kohta nalja. Kevadkool on nagu sugulaste kokkutulek. Aastate jooksul pole midagi muutunud - inimesed on samad ja neid on soe näha. Nad käivadd sulle samamoodi närvidele ja naljad lähevad aina õelamaks.

Liul oli kõik viimase peal. Veidi kivine rand. Kuhugi paati ehitatud saun. Peoperemees S. ehk "dance like noone is watching". Öine külakiik.

Ma olen kuus aastast järjest käinud Kevadkoolis ja läheb aina paremaks. Suurepärane suve esimene puhkus. Keha on päikesest hell.

Tagasiteel käisime Valgerannas ja söime Pärnus pastat. Söögikohas oli äärmiselt meeldiv teenindaja. Autos mängis Roxette.

20070608

kohustulik mossitus enne tšillimist

Laupäeva hommikul kuulan tundmatut muusikat ja teen tööd. Saadan e-maile ja mõtlen, et äkki mu põlv ei valutagi, et äkki mõtlen põlvevalu ise välja. Paari tunni pärast vuran Kevadkooli. Hetkel on tunne, et väga ei viitsi minna. Vist peab see mitteviitsimise tunne olema enne kõiki toredaid väikesi seiklusi.

Värner Lootsmann peaministriks, Aavo Sarap jalkakoondise treeneriks!

Banaanivabariik elab oma elu. Suvel me ei napsuta, sest napsu saab ainult kontrollvahemikus. Poes müüakse alkoholi siis, kui õige inimene on tööl. Ja ega õlu, vein, viin ongi mõeldud ju neile, kel pole midagi teha. Õige napsutamine toimub ikka vahemikus hommikul kaheksast õhtu kaheksani. Tavainimene öösiti magagu, päeval orjaku tööd. Värner, Sina oled mees, kes eraldab tegijad pasast! Ikka on au sees olnud julged karišmaatilised otsustajad! Värner, see on Sinu karjääri algus!

Jalgpall on mäng. Peatreener on nagu õhtujuht. Ta peaks kõigile meeldima, ta peaks oskama hästi suhelda. Kui Aavost saaks jalgpallurite uus ülemus, siis saaks igast Eesti koondise mängust teha reality show. Enne mängu räägib Aavo Jurtšenkole, et mis taktikat kasutab ja liigutab tahvlil nupukesi, siis poolajal analüüsib oma tööd ja peale mängu paneb iseendale hinde. Loomulikult saavad vaatajad sms-i teel hääletada, et kes on põhikoosseisus. Jalgpall on vaatemäng! Laskem oma meelt lahutada!

20070607

aias mängitakse keppidega

Avastasin täna uue mängu, millega saab mind närvi ajada. Kroket. See, mida Alice Imedemaal multikas mängiti. Tore mäng, aga see kõva muna nüüd küll ei veere nii nagu mina teda kaikaga löön.

Täna helistati mulle Itaaliast. Alguses panin ära, mõtlesin, et keegi helistab valel numbril. Teist korda helises ja me rääkisime õige mitu minutit.

Homme lähen liigamängule. Kui õhtuks olen tervelt ühes tükis funktsioneeriv, siis pole muud, kui põrutan laupäeva hommikul Kevadkooli.

20070606

miks ma vaatan üksinda jalgpalli

* Kui on oluline mäng, siis ma ei salli idiootseid kommentaare. Inimesed kipuvad kambas igasuguseid teravaid märkusi tegema. Mõistan jalgpalli hästi. Ma ei soovi mängu ajal kuulda taktikalisi kommentaare a la "Jookse rohkem".

* Tahan klõpsida erinevate kanalite vahel ja kuulata erinevate kommentaatorite juttu sama mängu kohta. Näiteks täna näitab Eesti-Inglismaa mängu ka Eurosport.

* Tahan õlu joomise kiirust ise dikteerida. Kui oled seltskonnas, siis sotsiaalne kontakt kipub limpsamist tagant kiirustama.

20070605

Mul on raske hetkel mitte olla tõre. Olen endaga veidi pahuksis. Ummik. Pole aega luua. Aga luua tuleb.

Perekonna kohta öeldi "suurepärane". Õige suurepärasus jäi proovidesse, minu näitlejatesse ja näitlejatest minusse. Aga tore, kui professionaalidele meeldis.

"Sa kõigud kuskil arusaadavuse ja debiilsuse piiril, nii saabki tulemus olla kas harukordne või mõistmatu. Sa ise ei suuda neid eristada," ütles täna hommikul hästi siiralt kogemata mulle üks inimene.

Ema tegi maasikavahtu. Tõin koolist sinna kuhjunud asjad ära. (Üle)homme üritan mõned raamatud raamatukogule tagastada. See oleks aus.

õnnetu Piiroja esimesed triibulised

Elus on head ja halvad juhused. Kõik meie elu suuremad muutused langevad nagu muuseas kuskilt kaela. Inimese ainuke võimalus on mitte korrata oma vigu. Aga ta ikka kordab. Mina kordan, sina kordad, 70-aastased inimesed kordavad. Saatus teeb vist igaühele elu jooksul vähemalt ühe väga valusa apsaka. Mul on väga kahju, et Raio Piiroja ei saa Inglismaa vastu mängida.

Aga ta murrab peapalli eest võideldes veel mitu korda ninaluu ja jätab veel mitmeid mänge kaartide tõttu vahele.

Kui täna trolliga tööle sõitsin, siis ühe hotelli akende ees rippusid suured inglise lipud.

Nägin unes koletist, kes tahtis olla paha, aga muutus alati kurvaks, kui pidi mõne pea otsast ära hammustama. Lõpuks jõi ta tetrapakist keefiri ja istus igavusest ühe suure ostumarketi esisel pingil. Kõik poekülastajat mõtlesid, et koletis on maskot.

Täna juba päris soe. Ei taha, ei suuda, aga suhteliselt peab päev läbi toas olema ja igasuguseid mõtteid mõtlema.

20070604

Käisin täna lõunat söömas ühes baaris Balti Jaama juures. Ootasin oma šnitslit umbes 30 minutit. Aga vähemalt oli väärt söök. Muidu istusid seal baaris keskealised mehed, kes ei teadnud, miks nad siin maailmas elavad. Ma ei tundnud end neist paremana, rohkem tundsin kaasa. Ettekandja lahendas ristsõna. Nii ta päevad mööduvad.

Metro Luminalil on päris mitu päris head lugu.

20070603

valge nahk on moes

Naistel on ümber jalgade põlvede juures lõppevad retuusid. Jala otsas on ümarate äärtega jalanõud. Mehed kannavad valgeid tosse. Päikeseprillid muutuvad järjest suuremaks.

Ja päevitusjooned pidid olema eilne päev. Üks moetundlik inimene ütles, et üldse on päevitamine see aasta väga out-teema. Puhas valge nahk pidi olema kõige kõvem asi praegu üldse.

Nägu õhetab. Eilsest rannast. Mina ei päevita, aga kui päike jääb peale, siis jäägu.

20070602

rannajalgpall - kõige popim müramine

Ma olen nii väsinud. Jalad valutavad. Aga see kõik on hea.

Eile õhtul võitsime 8:2. Noored poisid olid piisavalt noored ja meie endise jalgpallivõistkonna aktiivsed mängumehed piisavalt head. Lõin ka ühe värava, jepidi je. Aga mängisin äärepoolikus, kohe väga väsisin ära. Pärastpidu toimus hotelli Baronsi saunas vaenu aegu meenutades.

Täna hommikul oli tugev tuul ja ere päike. Suundusime Piritale rannajalgpalli esimesele etapile. Alguses ei saanud midagi aru, ei mõistnud seda mängu. Lihtsalt oli tossupilv üleval ja meile löödi palju kotte. Siis hakkas mõistmine tulema. Rannajalgpall on ju taktika ja osavuse mäng. Alagrupi teise mängu kaotasime napilt, kolmanda võitsime suurelt. Lõin ka kaks väravat, jepidi je. Meid ootas pooljuhuslikult veerandfinaal ja võistkond Betoon. Kahjuks pidid meil paar meest lahkuma ja nii mängisime veerandfinaali ilma vahetusteta. Polnud viga, kaotasime kogenenud meestele ainult 2:3. Mäng mängult läks koostöö paremaks, ega see rannajalgpall pole ainult sisutult rabelemine.

Ja just, Eesti - Horvaatia mängu poolajal, ütlesid spordiuudised, et Betoon võitiski rannajalgpalli esimese etapi.

Igatahes. Pole ikka väga ammu nii lühikese aja jooksul nõnda palju sporti teinud. Homme on jalad väga valusad. Totaalne vanainimene.

Eesti võiks teisel poolajal Horvaatiale värava lüüa.

20070601

jalgpallimeeskonna kokkutulek

10 aastat tagasi, kui olin 15, tulime oma võistkonnaga Eesti noorte jalgpallimeistriks. Tänaseks on meist enamus professionaalsest jalgpallist kaugenenud. Omavaheline suhtlus on suhteliselt hõre. Täna õhtul tuleb võistkond taas kokku, et pidada sõpruskohtumine praeguste 15-aastaste vanuseklassi meistritega. Vaevalt me pead tõstvatele maradonadele vastu saame. Aga ikkagi.

Ma pole eriline nostalgitseja. Tunnen end igasugustel kokkutulekutel äärmiselt ebamugavalt. Aga ühine tegevus liidab inimesi ja jalgpall on kõige vägevam tegevus.

Nii, et täna õhtul kell 19 kohtub A Le Coq'i tagumisel kunsmuruväljakul kaks võistkonda. Ühtedel on unistused, teistel on rõõm. Tulge vaatama.

eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?