20050330

KOHE

Kohe ma lähen telekat vaatama ja näen mis siis saab. Võtan oma ühe õlle, mille isiklikult ostsin poest. Ja müüa küsis ju loomulikult mult dokumenti, sest näen ma ju nii nooruslik ja ilus ja koolipoisilik välja. Täna ma pole midagi suurt teinud. Mõelnud poolikuid mõtteid. Ja Aleksanderi tehnika individuaaltunniga selja mõnusaks saanud ja see selg on tõesti mõnus. Pärast kui Eesti võidab hakkan suurest õnnest lugema ja õppima. Ausõna. Pärast kui Eesti kaotab hakkan suurest isekusest lugema ja õppima. Ausõna. Ma olen ikka jumala vastik laiks inimene, täpselt sinu moodi molutaja armas lugeja. Pall väravasse! Kõik ahju!

Comments:
Poolaeg. Natuke sitasti. Venelased juhivad ja mängivad lõbusalt. Aga ei ole veel kadunud midagi. Oooooper jookseb nagu tore kiimas põder, mõtleks natsa ja küll siis tuleb. Õlu on peaaegu otsas, meel on mõtlik, loodan tõesti pärast õppida.
 
loodan, et sa võidad.
 
Oehh. Pidin sööma kohe peale mängu, söömise ajal lähevad inimese mõtted paratamult toidule ja siis rahuned. Viimased 20 minutit olid minu närvisüsteemile väga koormavad, samas põnevad...aga mis kõige tähtsam...Eesti mängis viiki! Tore ja hea, mina olen rahul! Muidugi seda varianti ei olnud, et kui Eesti viiki mängib, et kas ma siis õppima hakkan, aga pean hakkama, sest ludridus meie jalgpallurite kombel kehast ja vaimust välja!
 
lubaduste järgi sa ei pea õppima hakkama aga see selleks. mulle meeldis su vana blogikeskkond miskipärast rohkem. oli nagu kodusem. aga see minu viga juba..
laiskus on vist popp sõna tänapäeval...
 
vist oli jah see eelmine proovitud kujundus natuke liiga siuke ma ei tea kirjanduslik ja vana arvutihai nagu ma olen kahel käel kõikide nuppudega korraga kaks korda järjest muutsin asja ja nüüd võib rohelist võtta. Roheline paitab silma, vanasti (tegelikult hästi natuke ka praegu, samas ka mitte) oli mu lemmikvärv punane, nüüd vot ei tea
 
nüüd on nii hea kõik jälle...
kord saabub aeg kus paremgi veel...
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?