20050710

KORRAGA

Osad on viimastel päevadel olnud Hiiumaal, osad on viimastel päevadel käinud õllesummeril, osad on viimastel päevadel lesinud rannas, osad käisid eilsel päeval sellel vägeval kontserdil, osad on viimastel päevadel kirjutanud ja tundnud masendust.

Ma olen ranna ja veidikese kirjutamise kombinatsioon. Kirjutamine on pop ja rokk. Või ainult mina märkan seda, mida tahan märgata.

Aga mu näidendi kirjutamine on aeglane, absurdselt aeglane. Selles ma küll süüdistan ennast, et ma niimoodi kirjutada ei oska nagu tahaksin. Aga sellest pole hullu. Küll ma lähen roosaks.

Kui teie kirjutate, siis kirjutan mina ka. See ei ole võistlus. Aga mulle pakub lihtsalt kuidagi energiat see kui keegi teine ka midagi teeb samamoodi asjalikult. Sellepärast mulle meeldib rahvusraamatukogu humanitaarsaalis raamatuid lugeda, sest teised loevad ka.

Comments:
Ma kirjutan ka.
Aga mind heidutab kirjutamine. Nagu päriselt ei julgeks. Ja raamatulugemine koos teistega heidutab ka.

Kui ma loen või kirjutan, mõtleksin ma parema meelega, et ma olen maailmas sel hetkel päris üksi.

Võib-olla psühholoogias on sellise asja jaoks mõni äge termin ka.

Ja ma pean kirjutama metsiku kiirusega, sest muidu ma kardan, et ma jätan üldse pooleli.

(tegelt see oli mõeldud innustavalt, umbes nii et "go go mart" ja kirjuta ikka)
 
Maria on üks mu lemmik dramaturge.
 
ja Maria kui sa midagi valmis saad, siis saada eks.
 
Täiega imetlein teid "dramaturgi hakatisi". Kuidas te suudate kirjutada? Kust kohast te võtate need ideed? Minul meeldib väga lugeda, just lõpetan ühte paksu paksu raamatut, aga kirjutada ma ei oska. Pea on küll ideid täis, aga kui kirjutama asun, siis ei ole need ideed enam üldse sama mõttega ja siis ei saa ma ise ka enam aru, mida ma kirja tahtsin panna.... ei teagi miks! EDU!
 
aitäh ;)

Tegelikult on ju tihti tunne ka, et võiks suuta nii, et ei kirjuta. See on nagu mingi rumal elamise viis, mis mõnikord on tore ja teinekord pask. Ta on haigus ka. Loodame, et healoomuline.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?