20050727

VÄNT_VÄNT

Esmaspäeva hommikul sõitsid koos ratastega Ago, Kristo, Martin, Mart rongiga Pärnu. Seal liitus meiega Liina. Siis suure maantee ääres vändates Uulu, siis 25 kiltsa kruusateed, kus üks vanamees nagu tahtis palgilaadimisel abi aga nagu ei tahtnud ka. Siis jõudsime Häädemeestesse. Trahteris Magic õlut Ankur ja borši. Siis vänasime edasi, külastasime linnuvaatlusatribuute ja piirivalvevettemineku kohta. Kristo eestvedamisel käisime mustikal. Jõudsime kenasse Lemme telkimiskohta. Võtsime kõige ilusama koha. Vaatega merele. Hankisime kütet, seadsime telgid. Lennutasime lendavat taldriku. Martin ja Mart käisid suhteliselt külmas vees ujumas, komistasime osade üllatavate kivide otsa. Sossutasime vorste, lutsutasime tomateid, tuhas valmisid kartulased. Nägime kuidas päike lihtsalt ilusti lupsti laskus merre. Natuke joodi kodupeeti ka. Magus uni, jalad väsinud.

Teisipäeval ärkasime. Mart, Martin, Kristo tegid karastava supluse, natuke lendas jälle taldrik. Osad poisid kaebasid, et kube on hell. Kube on poiste jaoks isiklik koht. Esimene peatus trahteris Magic, kellele köögiviljasuppi, kelle lõhesuppi. Ankur õlu oli omal kohal. Siis lasime edasi ja korduvalt mõlemal päeval möödusime ühtedest väntavatest sakslastest. Lasime Uulusse tagasi mööda suurt maanteed ja oli ka väike metsmaasikal käisime paus. Hakkas sadama mingit nõmedat paksu seenekat. Jõudsime Uulu ja siis veid aja pärast Pärnu. Maabusime Liina vanaema juures. Tegime makarone hakklihaga. Liitus Maarja. Läksime teatrisse vaatama "Vee mälu". Enne veel Normet Ingo näitas meile igasugu kohti Endla teatris. Nüüd olen mina ka eteduse ajal Endla küüni rõdul toolilt laskunud pikutama, võtnud ära jalavarjud ja katsunud uinuda. Võib olla, et oleme ülbed, aga kordi ikka keegi hiljem õhtul veel küsis teistelt: Miks nad ei oska teatrit teha? Aga etendusele tegime Martiniga vahepeal väga head saundträki, diip värk. Pärast ostsime paar õlut ja ma pargis näitasin teisele kuidas ma see aasta olen kiikuma õppinud. Ja siis tegime ekstreemi, selle ringi lendava karusselliga. Silmad jäid pähe ja luud terveks. Maarja läks ära oma vanaema juurde. Täheldasime, et Pärnu rannas on ikka palju riietumiskabiine küll. Tahtsime öös leida jäätisekokteili, aga ta oli end hästi ära peitnud.

Mina täna hommikul tulin koju. Hipid panid Soomaa kaudu Viljandi poole ja telefoni vastu ei võta. Soovin teile kõigile ilusat folki.

Comments:
Ülbus ei lase vaadata.
Lp.-ga Jaan Rekkor
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?