20050902

KÕND

Sa rändad mööda linna ja tunned end halvasti. See päev venib ja masendab. Tundub nagu kõik muutuks ainult halvemaks, Sa ei jõua enam inimesi vaadata, Sa ei taha kohata kauneid silmi ja huvitavaid tüüpe.

Ja siis Sa mõtled, et huvitav kas kuskil on keegi veel nagu Mina. Keegi, kellel on igav ja paha ja elustväljas olla. Ja siis Sa hetkeks arvad, et iga kolmas inimene on selline: Teda ei huvita pere ja töö ja teda ei huvita, et täna on reede ja teda ei huvita, et kell üheksa algab aktuaalne kaamera ja et täna ja homme võib piinlikust tundmata end täis juua. Teda ei huvita mitte midagi, Tal on lihtsalt paha olla ja Tal on selleks täielik õigus.

AGA SA EI NÄE MITTE ÜHTEGI INIMEST, KES OLEKS SINU MOODI. Neil on reede ja neil on huvitav. Nad on õnnelikud ja ilusad. On olemas Mina ja Nemad. Sa mõtled, et mida teha, et mida teha ja siis sa tead mida teha.

Sa lähed ostad rotihamburgeri ja jood kõige odavamat värvilist limonaadi. Ikka selleks, et hakkaks veel halvem. Et algaksid rõhked ja kõht teeks häält.

Ja pärast seda Sa lähed istud pargipingile, mis on laste mänguväljaku juures ja Sa jälgid kuidas lapsed mängivad oma vanematega. Sa lihtsalt jõllitad. Sa annaksid ära ükskõik mida, et olla uuesti väike süüdimatu inimene.

Ja sul on veel halvem olla, sest SA EI SAA MITTE KUNAGI ENAM MITTE MINGIT MOODI MUUTUDA LAPSEKS. Ja siis tuleb üks tuvi ja ootab Su jalgade ees palukesi. Ja saaks tuvi Su jutust aru, siis Sa ütleksid talle, et tuvi situ mulle pähe, sest mul on halb olla. Aga tuvi läheb ära ja Su masendus ainult kasvab.

Kokkuvõttes võin ma ainult seda öelda, et lõpuks on Sul nii paha olla, et see jääb ainult Su enda teada. Sa ei räägi seda mitte kunagi kellelegi, sest igaüks oskaks Su loo naeruks pöörata. Aga Sa ei taha naeru ja Sa ei taha teisi, sest Sul on paha olla.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?