20051012

PÄEV

Mõnel päeval rumalad naljad kogunevad reaalsusse.

Tänases päevas oli vene teatrimehi, keda ei saa minusugune hilpharakas väga tõsiselt vaadata, sest neil kõigil on tõesti siuke nägu peas, et nende isa oli Stansilavski parimaid sõpru.

Ukuga käisime hulludel päevadel. Nii tore on vaadata inimesi rahuldamas vajadusi. Ja need pilgud, need süütult iseennast otsivad näolapid.

Mina sain deodorandi ja kaks kuklit ja pool suurt limonaadi.

Koolis oli Peterburi teatris töötav lavakõne õppejõud. Paks suur vene mees võimsa häälega. Ja õhtupoolikul kuulasime Teatriliidus suurt vene lavastajat Dodinit. Ja Teatriliidus oli sünkroontõlk puruvenelane ja tõlkis emotsionaalselt venekeelset juttu eesti keelde ja ega siis tõlk ei peagi eesti keeles kõiki sõnu teadma.

Käimas on vene teatri festival Kuldne Mask.

Ja siis me sinna hulludele päevadele Uku eestvedamisel läksimegi. Sain inimeste nägemise vajaduse rahuldatud. See oli mõnus. Deodorant on mennen speed stick.

Comments:
hullult õnnitlen kifti ostu puhul.
ma ise olin kaubamajas ja viru keskuses kuni sulgemiseni (aga kaugeltki mitte terve päev). koju tulin tühjade kätega.
 
aitäh. ma homme isegi võib-olla hõõrun uue asjaga ennast kaenla alt

homme võib-olla kaubamajja, aga siis peab vist veidi koolist popitama, aga noh eks peabki otsustama, mis on elus kõige tähtsam

kuulan raadiost jalgpalli otseülekannet. äsja penaltist 2-0 eestile. raadiost jalgpalli kuulata on romantiline.

kujutluspildipäev. tõlkehääl ja raadiomehehääl ja selle päevajuhitädi hääl stockmanni kaubamajas
 
käisin ka hulludel päevadel. need on tõesti väga hullud päevad sõna otseses mõttes. mul jäis täitsa suu lahti, kuidas inimesed küll sellised on. Nagu teistel päevadel ei olekski poed lahti. Ostsin paar majapidamistarvet, aga toiduosakonnas ei leidnud ma piimalettigi üles... sealt ei ostnud midagi!
 
k6ige kurvem selle loo juures on see, et inimesed ei rahulda oma vajadusi, vaid vajadust mingite konstruktide ja simulaakrumite järgi. vajadus on nende jaoks tekitatud. m6nes m6ttes nad seda just ostavadki.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?