20051014

VALGUMINE

Eile algas kõik prantsuse keele tunnist. See tore õpetaja lasi meile prantsuse keelset Väikest Printsi. Seda kõige tuntumat ja armsamat kohta. Teate küll millist.

Ja siis peale tundi läksime Stereosse. Hakkasime vestlema ainult prantsuse keeles ja siis tuli teade, et Kuldse Maski Oidipus Salmes hilineb tund ja algab kell kaheksa, sest üks näitlejanna ei jõua enne lennukiga kohale. Siis me läksime kolmekesi Viru Keskusesse ja Kaubamaja Osturallile. Mängisime oma peades ja teiste inimeste tähelepanu tõmmates prantsuse keelset arvutiostukeskusemängu. Me pidime kolmekümne krooni eest ostma olllalllllaaaaa veini ja siis me Ohvitseridemaja kõrval olevas pargis seda manustasime. Läksime sujuvalt üle vene keelele. Meil oli naljakas.

Ja varsti jõudsime Salmesse ja etendus hilines veel ja rahvale pakuti tohututes kogustes tasuta viina. Ja me võtsime seda ja siis võtsime veel ja Salme keskuse peal tuuritasime. Ja siis kui etendus lõpuks pool kümme algas, et siis olime veidi napsukad peast ja mina kaua seda mängu jälgida ei suutnud. Osad teised inimesed saalis said ka vist aru, et minu arust on värk veidi jama.

Siis pani Uku mind takso peale ja olevat veel pärast seda üksi pool liitrit viina ära joonud. Uku suudab ikka natuke ulme mees ka olla.

Täna hommikul kell üheksa olin ilusti Kirjanike Liidu esimehe kirjandusloengus. Eesti kaasaegne proosa. Ootasin, kardsin, kahetsesin, et millal algab peavalu. Ei alanudki.

Täna oli Kuldse Maski tantsu Draamas. Käitusin korralikult.

Nüüd istun siin arvuti taga ja kuulan Jimi laenatud meistriteost. Ta ütles, et see on Meistriteos. See on Björk.

Me kõik ju teame, mida me peaksime tegema. Meist igaüks peaks taltsutama ühe rebase.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?