20051127

sina oled valmis

Sa tead, et päkapikke pole olemas ja sa tead väga hästi, et päkapikud hakkavad käima esimesest detsembrist mitte esimesest adventist ja sa tead, et sa oled nii vana, et sinul nagunii enam mingeid päkapikke ei käi ja kohe väga hästi tead sa seda, et sa oled olnud terve selle aasta nii halb inimene, et päkapikud peaksid olema naiivselt altruistlikud, et sinu juurde tulla. Neil on teenindada tuhandeid häid lapsi, nad ei salli saamatult oma lapsepõlve pikendada üritavaid inimesi. Nähtavasti hakkavad nad sinu peale mõeldes lihtsalt õelalt naerma.

Aga sa ikka loodad. Sest et sa tead, et sa oled õnnelik, kui midagi saad. Sa tahaksid üllatuda. Oleme ikka päris ausad. Sa loodad täiega. Sa loodad veel isegi siis, kui hommikul avastad, et ei ole mingit üllatust. "Nad tulevad päeva peale!"

"Ja kui nad ei tule täna, siis nad tulevad homme ja kui nad ei tule homme, siis nad tulevad esimesel detsembril!"

Comments:
Päkapikud käivad nii kui nii, tahad või ei taha, usud või ei usu. Nad käivad ja piiluvad, uurivad ja vaatavad. Väikestele lastele on neil tavaks ka kommi tuua. Nemad on ju lapsed. Lastele tuuakse ikka alati kommi. Täiskasvanutele eriti kommi ei tooda. Kui ehk vahel. Vahel kui mõne lapse kommid on üle jäänud.
 
Päkapikud jooksevad akende taga ja lõõtsutavad. See ei olegi tuul!
 
No minu meelest on tegemist ka ühe iseäranis ohtliku sordiga elusolendeist, keda iseloomustavad põhiliselt vojerism ja spionaaž ning veendumus, nagu oleks just neil õigus langetada otsusesi inimeste käitumise üle. Minul on viimasel ajal külas käinud kakapikud - veel kentsakam liik, ma parem ei räägi kohe!
 
Minu õde ajas sassi. ta ütles mulle eile, et hoiab rõduust lahti juba pühapäevast, et päkapikud tuleksid, aga pole tulnud. Ma siis ütlesin, et nad hakkavad käima 1. detsembrist. Siis ta ütles, et tal on juhe koos ja ta ajas sassi. Päkapikkudel on ka juhe koos...
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?