20051204

jäävuss

Ma kujutan ette, et kuskil romaani lehekülgedel võiks ekselda mees. Näiteks ta jalutab päikeselise detsembri alguses külma elamurajooni tänavatel. Lund ei ole veel maha tulnud. Näiteks on pühapäev. Näiteks ta võiks teada, et pole palju jäänud hetkeni, kui jälle saabub pimedus:

Loomulikult ma tean. Oskan üsna hästi naiste maailma tungida. Ma võin neid lahterdada ja mõelda, et näen neid läbi. Kuid on üks süsteem, mille vastu ma alati eksin. Ma ei teagi, kas eksin teadlikult või tõesti tuleb see mulle alati üllatusena.

Pole võimalik teada, mis on naise jaoks oluline. Sest ta ei saa ka ise päris täpselt sellest aru. Ja see mis on üks hetk oluline võib järgmisel olla kadunud ja see mis on mõttetu võib kunagi saada kõige tähtsamaks.

Ma vist kunagi kindlasti olen selle kohta öelnud valetamine. Aga mis on valetamine? Valetamine on teadlikult vale jutu suust välja ajamine. Aga kui mõni naine ei aja teadlikult juttu suust välja, et kas ta siis valetab?

Sinu jaoks esimene kord ta kindlasti valetab. Ka teisel korral on veel tuju ära. Kolmandal korral sa juba distantseerud ja edaspidi ütled, et ma tean ju täpselt milline sa oled.

Sa ei tea. Iroonitsedes võiks seda kõike kutsuda huvitavakas nähtuseks.

Marialt
Mõtteid ei tohi lasta lahti. Nad lähevad ära ega tule kunagi tagasi. Paljus nagu inimesed. Hommikul suudled hüvastijätuks kedagi, kes õhtuks on juba hoopis teine. Kui nad tagasi tulevad, siis neid on töödelnud teiste inimeste mõtted, ja kui sa pole suutnud alles hoida nende esialgset kuju, siis sa oled üksi. Üksim.

Comments:
sa kadusid lihtsalt ära. ei kuulandki lõpuni. ma tean et siia ei tohi ju niisama kirjuta, aga ma kirjutan ikka ja sina hommikul loed ikka. kustuta siis ära. ilusat päeva.
 
Siia tohib küll niisama kirjutada. Mul pole arvutitega alati kõige parem läbisaamine. Nagu meil kõigil. Vist.

Provokatsioonidele ei allu ja kustutama ei hakka.

Ilusat päeva.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?