20060119

elusalt tagasi

„Vähemalt võib vooditel lösutada, see eristab seda kohta sõjaväest.“

Protseduurid käivad, väike vahepealne paus. Kristo leidis maksa seest lehmal seedimata jäänud rohu. Rõve.

Koosoleku live-protokoll:
Igaüks võtab sõna siis, kui vaja on.
Agnes. Võib ka istudes rääkida. Agnes arvab, et koosoleku juhatab sisse Mart. Mart rääkis ära, Agnes tegi Mardi kõne maha, et see väga ebatäpne. Agnes tahab seda läbi arutada, et kes kinno lähevad. Probleemid, et kes kõneleb. Agnes tunneb õngu, tahaks majast välja minna. Tegelik soov on see, et keegi tuleks temaga kinno koera filmi vaatama. Agnes ei taha süüa! Agnesel on probleeme süsteemiga - hoida, aga ise dikteerida. Agnes: näopuhastuspiim; kinno või kõik koos teatrisse. See kel on vai, see räägib. Kui kino lõppenud, siis võtame napsu, siis kõik koos on miraazi. Kas sain aru.
Kristo! Kell neli läbi natuke. Margusega Kristo ujuma. Siis õhtusöök, siis kino peale mõelda. Peale seda, kes soovib magama, kes napsu võtma. Kas tegelikult on klubi vajalik?
Margus! Tema kui antilavaka poiss – Kristoga jõusaali, siis ujuma kuni poole seitsmeni, siis dušši alla, siis teatrisse ja kaasa kast õlut, sest see on naistetükk, kui tükk on igav, siis tuleme tulema, kui vägev, siis pärast tükki miraazi.
Agnes tahaks, et me jõuaks rohkem. Agnese tegelik soov on võtta napsu ja minna peole.

Kristo arvab, et koosolek kohatu, et me tulnud siia tšillima. Agnes ütleb, et tema ei saa niisama olla. Agnes ei taha ujuma minna, sest kardab, et tal läheb nägu palju hullemaks. Agnes sai homseks kella üheksaks kosmeetiku juurde aja. Margusel tuleb laupäeval lahe sotsioloogide pidu, stiiliks on maikad, liibuvad püksid, ülikond, kaabu.
*
Poisid läksid jõusaali ja Agnes neid filmima. Ennem sai lindistatud protseduurid a la meie tuba. Rõdul oli külmakamber ja pea vetsupotis sai eemaldada näovinne.

Minu "päris" protseduurid olid täna inhalatsioon ehk siis mingist torust tuli imeda suhu auru ja ninast aru välja ajada. Kümne minutiga sai päris südame alt iiveldama. Teine protseduur oli osokeriit ehk siis kuum kott seljal. Seal ma jäin päris magama. Lõpetuseks väike lühike massaaž, seegi oli peaaegu nagu päris, kuigi ainult viisteist minutit. Kolm korda päevas süüa ja saada kolm siukest võib-olla imelikku protseduuri ja omada toas lähimat seltskonda, et 450 krooni pole selle eest midagi välja käia.

"Kui sa Eestis toime tuled, siis sa oled tugev inimene. Kui sa Eestis mehe leiad, siis sa oled hea naine. Saad aru uusaasta ööl oli konkreetselt see, et suurte rindadega naised võtsid eesti mehed ära ja meile jäid kõik ülejäänud. Igal pool mujal on lihtsam elada, seal on alati kõik hästi. Kui sa saad siin endaga hakkama, siis võid sa uhke inimene olla."

"Suitsetamine. Sel on konkreetne eesmärk. Ma olen proovinud alkoholi ja kanepit ja muud, see ei tööta. Aga suitsetada on kerge ja hea."
*
Kui kõik tundub kirgas, siis on ka kõik võimalik. Toimub liiga palju asju, mis meid iseenda juurest eemale viivad. Võõrastes linnades on alati vaikus ja võõrastes linnades on alati hea olla, sest pahandusi pole nii kerge tabada.

Ma ei tahaks kunagi surnuks külmuda.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?