20060115

Mäkika kurameerija

Kui kehal on midagi viga, siis on sitt. See oli juba siis nii, kui jalkat mängisin. Vihkasin vigastusi ja katkisi juppe. Praegu mul see vasak kaenlaalune on vigurdaja. Ma ei tea mis asi see on, aga ma ei ole väärt mingit näärmepõletikku. See ei ole söögilaua jutt.

Igatahes tuntud arvutianalüütik nagu ma olen, et siis ma mainin ära selle, et jaa jaa mäk on parem kui pisii. Mina sain täna oma uue, väikese ja armsa kaaslasega sõbraks kiiresti ja ma arvan, et suhteliselt põhjalikult. Kihvtilt funktsioneerib, mulle ikka hullult meeldib see, et kui lähen paremasse ülesse nurka tatspäädiga, et siis need lahtised aknad tõmbuvad nagu kõik voilaa lahti. Igatahes, et kadetsege või tundke minu üle rõõmu, mul on uus sõber, kes hakkab mind vist saatma peaaegu kõikjal. Ainult nimi, ta ei ütle mulle veel oma nime, kindlasti on see midagi ilusat. Ma isegi natuke olin eestlane, kui talle ennast tutvustasin: Mina olen Mart ja mina hakkan sinu klahve vajutama…

Ma ei lähe kunagi saatesse „Kes tahab saada miljonäriks?“, sest mu faktiteadmised on olematud. Täna tahaksin ma hoopis öelda kellelegi midagi ilusat, ma tahaks, et see mis ma ütlen jääks talle meelde.

ÄRA KARDA. SINA OLEDKI HEA. SUL ON VARBAD JA SÕRMED.

ainult blogger ei lase mul praegu siin kujundada oma postitust. Ma ei tea kas see on tänu mäkile. Kujundada mulle meeldib.

Comments:
palju kyber6nne Mäkile ja Mardile! et teist saaks palju!
 
:)
mäkk ei lase jah nii lihtsalt kujundada. ta ise ilus ;)
 
ma ei pannudki nime. ja siiani ei ole nime. ja pole kordagi kokku jooksnud. ja üldse. me kuidagi mõistame üksteist. aga bloggeriga on tal jah eriarvamused. kunagi valisin kirja värvi tuju järgi. kui õun tuli, siis pidin tavalise valgega leppima!

to get some, have to give up some;)
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?