20060111

telepoe laps. täna on meil pakkuda skype

Järgnev on reklaamtekst.

Kutsun inimesi üles muutma oma õhtuid. Muutus on pisike, kuid palju pisikesi asju teevad kokku meie perspektiivikad elud. Täna ma ei kirjuta armastusest ja lilledest, ma ei nuta ega hala, ma ei küsi teie kaastunnet ega ürita liigselt särada vaimukate ütlustega.

Lugu lihtne ja küber. Skype on parem kui Msn. Skypes saab täpselt samamoodi msnida nagu msnis ja uskuge mind emotsioonid on vaimukamad kuigi Muki puudub. Skypes saab paremini kirjutada oma nime taha moodmessagesid.

Ja lisaks kõigele saab Skypega ka teisele inimesele helistada. Jaa. Helistad niimoodi ja räägid niimoodi ükskõik mida. Tavaliselt tasub helistada ikka lähematele inimestele, sest muidu ei tea kunagi, mis võib välja tulla. Unusta telefoniarved ja tühjaks saavad akud. Unusta leviala ja korpuse värv. Kõigil on ühepikkune!

Ja pidage! See pole veel kõik. Nüüd saab skypega ka teisele inimesele ennast näidata. Kasvõi üle terve ekraani. Lehvitage oma kaugel-kaugel asuvatele lastele või tehke armsamale midagi siivutut. Kasuta skype ja ole osa millegist suurest. Ole osa rahvusliku uhkuse väljendusest.

Ole mõnus, ole küber, kohtume Skypes!

Ning muidu kuulake Disney muusikat ja kirjutage koledaid luuletusi. Sest Disney muusika mõjub kõigile, aga teie ei pea oma luuletusi mitte kellelegi näitama.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?