20060219

new clothes

180206
Laupäeva hommikuti käiakse turul. Portabello on kuulus Londoni vanavaraturg. Aga seal müüakse ka kõike muud ja see koht ei sarnane eriti eestlase arusaamale „turust“. Lihtsalt on üks tavaline tänav, mis on paksult lette täis. Ühe suure silla all on ka mingi turuhoone moodi koht, aga põhiliselt hängitakse, kisatakse, kaubeldakse siiski tänaval. Palju turiste, palju ahvatlusi. Ma pidin ka raha kulutama. Ostsin ühest kaltsukast ühe dressipluusi ja ühe teisest letis ühe särgi. Dressikas on lukuga ja valget värvi, selja peale on kirjutatud Japan. Pluus on oranz, tiigrikutsu pildiga südame peal. Turult sain ka naela eest kolm pakki küpsiseid ja teise naela investeerisin ühte suurde mustikamuffinisse. Lahkusin turult vastumeelselt, sest raha pole laristamiseks.

*

Kodu ja arvuti. Südalinnas sadas vihma. Sellist ebameeldivat, see ei olnud tugev vihm, rohkem niiske ollus. Käisin dušši all, ma loputan end igal õhtul vee alt läbi. Teised on vist kuskil teatris. Olümpiapäevikut bbc pealt ei nooli, söögi kõrvale nägin meeste kahebobi. Tagumine mees on kahebobis selleks, et ta oleks hästi raske ja lükkaks stardis bobi hästi kiiresti. Kui juba sõiduks läheb, siis võib ta mõelda külmast õllest ja naistest. Üks saksa mürakas ei saanud täna bobisse hästi sisse ja pärast sõitu oli roolja selle suure mehe peale pahane. Mürakal olid siis kurvad ja „olen süüdi“ silmad.

*

Suitsukonid. Nad on kõikjal. Mõnda kohta nad sobivad, mõne teise ümbruskonna muudavad räpaseks. Rongipeatustes on neid alati. Viisakates kohtades on lõpmetele eraldatud anumad. Mina ei poolda seda, et iga koni peaks koheselt ära koristama. Lihtsalt koni autoril peaks olema kriitikameelt, et kuhu on paslik oma nikotiininälja tagajärg maha jätta. Ei tea, kas erinevate suitsumarkide konid on sarnased? Näiteks Blend ja Marlboro? Kas võib nad ühte patta panna? Vahet pole. Keda huvitab. Loll möla. Lihtsalt konid jäävad silma.

Comments:
mine rohkem Soho ööellu...soovitan;)
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?