20060403

kass ja mac ja lill

Olen kohvikus, kus jalutab ringi kass. Olen vist praegu ainuke klient. Mu laual põleb küünal ja olen varjunud teise korruse nurgatagusesse soppi. Sellest kohas, kust tuleb Lühikesest Jalast värav Pikale Jalale, et sealt sammud veidi maad ülespoole ja siis on Bogapoti kunstigalerii-pood-kohvik. Turiste siin täna pole, kõrghooaeg algab varsti.

Enne kui koolist lahkusin ja istusin veel arvutis, siis ütlesin läbi pardiprogrammi Mariale: „Ma nüüd lähen teen iseendaga ühe romantilise kohvi“ ja Maria õnneks ei vastanud mulle ühtegi naerunägu või tsaukat vaid ütles lihtsalt „Sära“. Nüüd ma siin olengi ja lähen võtan alt veel ühe kohvi. Ei tea kui ma kassi kohtan, kas ma julgen talle pai teha.

*

Ja nüüd olen moodas Bossas ja istusin nurga taha peitu, sest siin on veel üks maci klõbistav poiss ja ma ei viitsi temaga suhelda. Millega pärast ma arvan, et tema hakkaks minuga suhtlema.

Communityd pole ainult orkutis. Eriti siis, kui küsimus on kellegi suure ja paha vastu ühte hoidmises.

*

Võluflööt. Von Krahl. Sa tead ju, et me oleme kaks viimast inimest siin maailmas. Aadam ja Evald. Ja me ei saa aru, miks peame tagastama korduvkasutavad pudelid, kui me oleme viimased.

Mulle meeldib „moodsalt kuid oskuslikult“ esitatud klassikaline muusika. Mulle meeldib punane, kui seda on parajas koguses. Erki Laur on üks mu lemmik näitlejaid. Ja nad kasutavad Krahlis ainult maci arvuteid.

Peaksin endale sisse harjutama kombe, et siiski viin teatrisse lilli, kui see mul mõttes mõlgub. Arvan, et näitlejal on lille üle alati hea meel.

Comments:
Lemmiknäitleja on üks sõna. ;)
 
Minul on seekord kaks.

Aga ega sellest midagi halba ei ole.
 
Originaalsus ennekõike, ikka heas mõttes.
 
tegelt ma ei oska eesti keelt ja see on halb, aga mõnikord tõesti on viltu vägevam, kuid üldjuhul ei tohiks.

lihtsamalt öeldes ma ei tunne süntaksit ja ma ei tea päris täpselt, et mis see sõna tähendabki
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?