20060411

võhmale

Kell üheksa algab. Tööpäev või kool või tähtis kohtumine. Igatahes Tallinna linnas algab kõik kell üheksa. Sõpruse puiestee on ummikus ja täiskiilutud trollis on tunne, et kõik naised on paksud ja et kõik need paksud naised on endale jalga ajanud teksapüksid. Mõnigi naine võiks endale mitte soovida lahedaid saapaid.

Ma satun harva õhtusele tipptunnile. Ma arvan, et pärastpäeva viie ajal on transpordis enamus mehed. Neil meestel on hambad pesemata ja nad ohkavad hästi valjult.

Teksapükstes naised on peale tööpäeva lõppu õnnelikud. Mehed on õnnetud. Mehed ei viitsi ega ei oska midagi õhtuga peale hakata. Naised tahaks ainult rohkem peale hakata.

Linn on kreenis, sest mehed ei suuda naistega sammu pidada. Pange piiridele riivid, sest välismaa mehi me siia ei taha ja kohalikud pudelid ärge otsige mehi. Pudelid ärge ajage meestele ligi! Kõtt kõutsid!

Jooksma. Kõik õue jooksma.

Päike mängis täna peitus. Juba üpriski sooja.

Olge valmis. Nädalavahetusel läheb 10 miljonit muna käiku.

Comments:
Tallinna ühistransport on ikka väga-üli-super ebapraktiline asi. Tallinna viga on vist see, et ta on täpselt liiga väike linn, et siia ehitada metrood või kiirtrammi või midagi sellist.

Ja küsimus ei ole ainult ajas. Troll number 2 ja 3 sõidavad suhteliselt kiiresti Mustamäelt kesklinna. Aga Londonis näiteks on alati võimalik metroos või bussis lugeda ehk siis kasutada oma sundaega otstarbekalt.

Kui päevavalgust ei kiirga ja istuma ei saa, siis ikka naljalat trollis ei loe. Aknad on ju nii niisked, udused ja sitased, et võõral inimesel pole võimalik üldse aru saada kus kandis liikuv troll parasjagu asub.

Ainuke tohutu pluss Tallinna ühistranspordil on hind. Aga ega siis halva teenuse eest polegi paslik kõvasti raha nõuda.

Ega mina ka ei tea kuidas asja saaks paremaks teha. Mingid autovabad päevad ei aita. Lihtsalt ühistransport on kõige muuga võrreldes tohutult ebamugav.

*

Aga mina sõidan ikka kogu aeg trolliga, sest trollis kohtab inimesi. Naljakaid ja vanu tuttavaid. Naljakaid ma jõllitan ja kui vanu tuttavaid silman, siis teen nagu ei märkaks. Vajun sügavalt oma tähtsate mõtete juurde. Tüüpiline eestlane noh.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?