20060524

meeldiv kommerts

Ma olen erutatud. Ma erutun inimressursside juhtimisest. Lavastan koolis muinasjuttu "Kuninga uued rõivad" ja igapäev mõtlen näitlejate ärritamiseks mingi uue lolluse välja. Asi läheb järjest segasemaks. Praegu kirjutasin kaks tundi mõtteid ülesse, ei tea kas homme hommikul vara ärgates isegi neist midagi välja loen. Peaasi, et igav ei oleks. Peaasi, et erutaks. Ja kui siis kukubki halvasti välja, et siis kukub, et siis on vähemalt paart tundi saanud oma segaseid mõtteid üles kirjutada. Seegi on ju ka mingi väärtus. Vähemalt mingis taustsüsteemis.

Mulle ebamaised taustsüsteemid meeldivad, äärmiselt kihvtid väljakutsed. Aga ärge öelge millegi kohta sürr, sest sürri pole olemas. On meie ja meie maailmad ja meie maailmade pidepunktide teiste omanduses olevate maailmadega.

Igatahes olen ma juba natuke aega kirjutanud ka ühte teistsugust blogi. tyybid.wordpress.com Igatahes peab ju inimene üritama ka kommertsi teha. Või noh kas saabki miski olla kommerts, mille eest raha ei saa. Ja kommerts ei tohiks ju tegijale endale täit hingerahu pakkuda. Aga tyybid nagu vahepeal pakuvad ka. Mulle meeldib kuskil ringikõlksuvaid mõtteid formuleerida mingissegi vormi.

Eks õige vormi leidmisega on mul alati probleeme olnud. Sellepärast vist ei saagi must mitte kunagi mingi lavastaja või director. Vist. Või nagu ütles James. Ära sa iial ütle iial. Ja kui mõelda, et vähemalt tükike näppu on antud, et siis tuleb arvestada ka sellega, et võib ju väiksemagi haava kaudu kehasse siseneda korvamatuid kahjustusi põhjustav bakter.

Ei tea. Ei tahagi teada. Teen tükitööd.

Comments:
Häiriv, et kui ainus hea asi on see, et sai mõtteid kaks tundi paberile kanda, siis teised inimesed, kes samas süsteemis elasid, pruugivad saada midagi mõttetut.
Mõtet ei ole, muidugi.
Ja kui see ei meeldi neile, kes kogevad ja osa saavad, siis see peaks andma neile tõuke liikumaks paremasse kohta.
Siis on nagu hästi.

See on pigem eetikaküsimus. Et kui teised on sinust sõltuvad, siis kas nad vastutavad selle eest ikkagi ise?
 
Ei vastuta. Osa aega nende elust läheb raisku.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?