20060615

häbeduse mängud

Super on olla nõrgema meeskonna poolt. Trinidad ja Tobago kaitseb Inglismaa vastu, Kaljuveer just ütles, et 17 mänguminutit sai täis.

Ma ei tea mitte ühtegi inimest, kelles poleks kübeke androgüüni.

See kuidas inimesed vaimselt lasevad endale inimesi lähedale ja teinekord jälle tõukavad endast ära, see on hämmastav. Pilusilm on kohtunik, muudkui määrab Inglismaale karistuslööke. Me kõik häbeneme end. Meie salajased häbenemised on avalikud, ükskõik kuidas me ka neid varjata ei üritaks.

Uku ütles mulle, et naine on siis androgüün, kui ta kohe nagu üldse ei flirdi. Mees on siis androgüün, kui ta tahab naisi niipalju, et ta teeb kõik mis võimalik, et neid saada.

Me ei oska käituda, sest me pole vabad ja need kes on vabad, need tahaksid olla kinni, tahaksid omada mingit kindlat joont. Vabad inimesed ei tahaks olla sisutud, aga nad alati kahtlustavad end pealiskaudsuses.

Üksikud inimesed ei tea oma üksinduse põhjust. Nad teavad, et nad on ise süüdi, et neil pole antud oskust maailmale kergekäeliselt avaneda. Kuid nad ei saa aru, et mis kuradi vandenõu see on, mis keelab neile imed. Ükskord ta tuleb ja viib mind ära. Ta tuleb siis, kui ma olen valmis. Ju ma siis veel ei ole.

Õnnelikud armastused teevad kompromisse. See on kõik, mis nad vajavad. Neil on vaja impulsse, mis tsensuuriks kõik enesekesksed nõudmised. Mõni on parem iseendaga läbirääkija, kuid paljud pole sündinud väitlejaiks.

See on normaalne, et inimene ei suuda teis(t)e inimes(t)e lähedust taluda.

Androgüünid jõuavad kaugele. Enstüklopeediatesse ja t-särkidele. Mida suurem on su suhtlemis-ebaadekvaatsus, seda suurem looja oled. Improviseerid kitarrikeeltel või avastad murrangulisi närvirakke. Ära häbene ennast. 38 minutit mängitud, 0-0, Trinidad sudib palli inglaste värava poole, ehheheheheheee.

Siiski üks lause teile. Jaan Unduski tekstist Rohumaa „Arkaadia“ kohta:

Erootika on vestlus relatiivsusteooriast, mis mõjub otsekui suudlus häbememokkadele.

Nii et mängige mänge, mida te ise ei mõista.

Comments:
aitäh.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?