20060718

nostalgia

Kas sa mäletad…
…oma esimest emaili?
…oma esimest mobiilikõnet?
…oma esimest videovaatamist?


Vaevalt. Sa oled praeguseks hetkeks liiga suur ja sul on tähtsamad asjad meeles. Sul on meeles need asjad, mis puudutavad su hinge ja soendavad südant. Sind praktilised tarbimismugavused ei huvita.

Kas sa oled unustanud…
…selle, kui said koolis oma esimese kahe?
…selle, kui sind esimest korda maha jäeti?
…selle, kui sa esimest korda elus käisid matustel?

Nähtavasti kahe oled unustanud.

Comments:
Mart, mina mäletan oma esimest e-maili! Tegin hotmail'i endale kasutajanime ja vaatamata sellele, et internet oli meil koolis väga aeglane, sain ma selle kõige esimese maili lõpuks läbi loetud. Mind valdas õnn ja uhkus enda üle, et sain kasutajanime tegemisega hakkama. Mega tunne oli!
naerukas
 
kaks on meeles. üks kah. üks oli isegi naljakam. kuigi käisin keemia vabariiklikel olümpiaadidel õnnestus mul 9ndas klassis alkoholide(!) tunnikontrolli eest 1 saada.

saiko.
 
Mul on meeles esimene mobiilikõne. Olin just telefoni saanud, käisime isaga emt's mulle numbrit tegemas ja ma olin nii rõõmus (ka uhke). Õhtul helistasin pooltele klassikaaslastele (kellel juba oli mobiil) ning küsisin nii muuseas: "kuule, ole hea ja ütle, mis homseks õppida on?" :))
See oli vist 10 klass.
 
mäletan esimest (filmitud)videovaatamist. endale ostis isa kaamera ja mulle 1,5liitrise fanta. isa filmis mind kui ma fantat jõin, pärast vaatasin ennast telekast. vaatasin ennast eufooriasse. ouh!
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?