20060730

põkates


Neljapäeval olime Võrus. Kultuurimaja Kannel, meeldiv koht. Viimaste päevade jooksul sõin ainult Võrus meile tasuta pakutavat Maakera toitu. Hellitavalt oleme ristinud selle okseks.
Võrust sõitsime pärast kontserdi ööbima Väimelasse. Rohelised linad ja tekikotid, viksis värk. Teised laulsid ja tantsitasid Genialistide viiplejaid, mina ei väljunud oma toast.

Reedel olime Põlvas. Õige imeliku arhitektuuriga kultuurimaja. Nõuka ajal ehitatud kümnetest tuhandetest väikestest valgetest tellistest. Margus oli vaatamas, tõi lavale kõigile meile väikese roosi. Lilled on ringreisil tülikad, ei oska nendega midagi peale hakata. Enamus neist hüljatult närtsib meie põkas. Intsikurmu lauluväljakul ostsin ühe meeldiva hamburgeri. Oli vist maxi, mitte mega. Okse jäi vahele.

Ja Põlvast sõitsime öösel veel Pärnu. Bussis lauldi läbi kõikvõimalikud sobivad ja sobimatud laulujupid, lõpetati kui asi läks Terminaatori ja Vennaskonna peale, siis oli röökimine juba päris kole. Ja see polnud vist see bussisõit, aga ühel bussisõidul püstitas Andres kehtiva rekordi. Suhu mahub korraga 35 tikrit.

Eile olime siis Pärnus. Endla teater oli pooltühi, vaatasid meid suured teatraalid Ojasoo-Semper-Pedajas. Sain peale etendust endale orkutisse juurde scrapi

„ "...sõdur, sõdur, kas rotid viisid su ära???..." Oh seda üllatust, kui ma Endla teatri lavalt Kasemardi juhuslikult leidsin :)Sorry, kui liiga valjult pilti tegin, aga sa ju lihtsalt olid oma rotikostüümis ja õukonnaparukas nii tore :)“

Kihvta. Ja sain peale etendust läbi korraldajate endale anonüümse foto. Fotol olid palmid ja teiselpool väike pühendus. See anonüümne kink tekitas mus segadust, aga mõtlesin siis välja kellelt see kink ja kus pilt tehtud. Kuubal.

Pärnus einestasin koos Agnese, Maria, Marioni ja Eloga Steffanis. Iga õige suvitaja peab vähemalt korra suve jooksul käima Pärnu Steffanis pizzat söömas. Siis käisime suurema kambaga veel Kuursaalis kohvi joomas ja püüdsime äramõistatada teenindaja „Sandra“ vanust. Ütlesime talle, et ta on ilus naine. Ta oli 19, meie julgemad pakkumised olid 28.

On suvi ja ma olen mott ja mul on tunne, et tegevustest on sädet puudu. Inimsuhetel pole väga vigagi, aga just see askeldamine.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?