20060814

ring sai kokku

Nüüd ma istun Tartus, Ristiisa pubi vastas olevas pargis. Siin on laste mängukarusellid. Lillepeenrad on ka siin ilusad.

Eile õhtul sõitsim koos Agnese ja Eloga mu täditütarde elamiskohta Tartu lõunakeskuse juurde. Ühetoalises korteris oli mõni aeg tagasi uputus. Aga nüüd on juba okei.

Täna hommikul läks vetsu peaeltõmbesüsteem katki. Vetsupottidel läheb süsteem ikka aeg-ajalt katki. Parandasin ära. Siis läks täna hommikul veel presskann katki. Seda ma nüüd küll ei tea, kui tihti need presskannud katki lähevad, aga kogu köök oli kohvipuru ja kohvit täis. Pole hullu, koristasime ära.

Täna õhtul on siin Tartu linnas suur „Eesti teater 100 gaalakontsert“, midaiganes ka see tähendab ja mis sest ka välja kukub. Täna võib-olla võidab Gerd Kanter kettaheites Aleknat.

Tuju on mul hea, elu kujuneb positiivses suunas.

*

Laupäevane etendus hilines 15 minutit. Hea oli, et me siin Tartus üldse lava valmis saime, sest Vanemuise lubatud kell 11 kohaleilmuv valgusemees andis end näole poolt tundi enne etenduse algust. Vahepeal olid ka elektrikorgid otsustavalt streikima hakanud.

Kõik sai korda. Etendust toimus. Vanad teatriaalid hiljem ütlesid, et oli üpriski meeldiv. Meie inimeste arvamusi ei usu enam ammu.

Õhtul oli suur kontsert „eesti teater 100“. Uuspõld laulis vahvalt, muidu suhteliselt nojah. Pärast toimus kaootiline tulerongkäik Vanemuise teatri juurde. Seal kaootiliselt süüdati küünlaid surnud inimeste mälestuseks. Pärast sai torti. Kohvi.

*

Rändteatri viimane päev. Pühapäev möödus Viljandis. Kultuurimaja väikesel laval tappis Surm viimast korda sel suvel Vanamehe. Rott viimast korda keerutas saba. Genialistide kontsert oli seltsimajas, Mart ja Kristo olid hetkeks jälle poolpaljalt laval.

Lõpubankett-pidu toimus Ugala kohvikus. Palju alkoholi, vähe toitu. Erinevates emotsionaalsetes tsoonides viibivad inimesed.

Ja Tallinna poole tagasi vurades väsis ka põka. Radiaator hakkas täiega vett läbi laskma. Pealinnast tuli uus buss ja hommikul kella seitsmeks jõudsime Draamateatri juurde.

Mina ja Kristo tõstsime täna kella nelja paiku viimast korda sel suvel meie lava. Meie dekoratsioon ja kostüümid paigutati kuuks ajaks Draamateatri tagalavale.

Kuskilt on ilmunud tohutult tööd. Muidugi ma sõidan homme maale. Proovin seal nii vaimselt kui füüsiliselt tööd teha.


Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?