20060819

tagasi linna, hunt teeb urr mitte auh

Kui teed päev läbi tööd, siis oled õhtuks väsinud. Nii lihtne elu ongi. Vaatan maal telekat. Spordiuudised, rattavõistlus kuskil Prantsusmaa maastikul ja vanaema hõikab „Issand hirmutase lehma ära.“ Ennem oli bingoloto ja seal laulsid suure armastusloo „Romeo ja Julia“ näitlejad ja siis kui Kaire Vilgats laulis, siis vanaema: „Mis sina paks kisad siin, mis kuradi romeo ja julia sina oled!“ Vanaema ei võitnud bingo lotoga mitte sittagi.

Käisin saunas. Kuigi soojust oli juba piisavalt, siiski kohe ei läinud sauna sisse. Istusin sauna ees kännul ja vaatasin suurt tamme. Siis vaatasin kaugusse. Kui maal rahulikult vaatama hakkad ja ühtegi maja ette ei jää, siis näeb ikkagi päris kaugele. Siis käisin sauna taga kusel ja jõin väikeste lonksudega soojaks läinud õlut.

Pärast sauna istusin veel veidi.

*

Mina värvisin täna purgist surts-surts meetodil venna vana Ford Mondeo roostes kohti. Hingasin lahusti ja värvihaisu ninna. Päris vastik oli.

*

Nüüd olen mina Tallinnas. Sõitsin kiiresti kohale. Valgast võtsin Neste24hhist bensu, kolmesaja krooni eest. Siis kui sisestatud summa hakkab ekraanil lähemale tulema, siis hakkab voolikust ka bensu järjest aeglasemalt autosse imbuma.

Eesti noored kergejõustiklased teevad ilma. Eesotsas vägilasega.


Comments:
Kus maa on?
 
Maa on Valga ja Võru vahel Karula rahvuspargi Valga poolsest nurgast veel veidi Valga poole. Koha nimi on Kaagjärve (mitte segi ajada Kaagverega, kus elavad pahad tüdrukud).
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?