20060830

vetsukabiinid

Kahe viimase päeva minu väärtlugemist on iseloomustanud üks tegevuskoht.

Tualettruumide boksides seksib ja teeb kõike muud paljude erinevate meestega Almadovari Patty Diphusa. Patty on pornostaar ja kirjanik, teda tahavad kõik mehed, aga tema tahab veel rohkem. Almadovar kirjutab hästi, kui ta ei hakka diipi panema, kui on sündmused ja action, siis on nagu film. Aga kui tegelased peavad sisemonolooge, siis on suht jama.

Viimases Värskes Õhus ilmus Maria novell. Pseudonüümi all, sest ta ei saatnud õigel ajal mingit enda tutvustust ära. Seal jutus põgeneb üks tüdruk ühelt teatrietenduselt ühe poisi eest luku taha. Vetsu põgeneb, sulgeb ennast viimasesse kambrisse. Lõpp on lahtine, jutt on hea. Maria sellest loost saaks hea lühifilmi küll ma arvan.

Igatahes on kaks praktilist asja.

Me kõik tahame, et meil oleks võimalik igat vetsukabiini, kuhu me siseneme, kindlalt lukku keerata.

Kujuta pidu. Suurt pidu. Vali muusika ja palju inimesi. Ja seal on unisex vetsud. Ja vetsudel puuduvad lukud. Sul on kakahäda. Möödapääsmatu. Sa pead minema. Aga pidu on väga hea, parim kus sa oma elus viibinud oled. Aga sa pead minema. Kas lähed sinna ja riskid piinlikusega või lahkud peolt?

Sellele peole ei saa enam kunagi tagasi tulla. Kui suur asi on sinu jaoks hetk väga suurt piinlikust?

Ma tean inimesi, kel jääb võõras vetsus piss kinni.

Teine praktiline asi on see, et hästi paljude vetsupottide veepealelaskmissüsteemid on rikkis. Elus on olukordi, kus peab enda jaoks lahtimõtestama, et kuidas paak on disainitud. Et kuidas peab tõmbama, et suur punn tuleks pealt ära ja vesi jookseks potti ja siis mööda toru hakkaks uus vesi paaki jooksma ja siis suur punn läheks uuesti ette, et vesi jooksma ei jääks.

Kujuta situatsiooni. Nagu Ameerika filmis. Sul on uus kallim. Ta väga meeldib sulle. Sa usud, et tema on see. Sa kohtud tema vanematega. See toimub vanemate korteris. Süüakse, juuakse, kõik sujub tühja juttu rääkides. Sul tuleb kakahäda peale. Sa pead minema. Sa lähed. Teed ära ja hakkad vett peale tõmbama. Vett ei tule, süsteem on puru, pott on sinu väljaheidet täis. Mida sa teed? Kas lähed astud väärika pereisaga diskussiooni, et vett ei tule ja siis kogu perekonnaga tulete asja uurima ning nagu muuseas märkate potis ulpivat junnikest? Või paned peopesad kokku ja hakkad kraanikausist tugeva viskega potti vett kühveldama?

Kuningas käib vetsus jala. Ta käib tihti vetsus. Seal ta saab inimestest puhata.

Sõjaväes käiakse poti peal magamas.

Venemaal on ainult augud.

Meile kõigile meeldivad puhtad kabiinid. Meile meeldib seebilõhn, mis jääb kätele.

Comments:
Mõned read puhast elu, ilma poliitikata, tore.
 
Üsna sitane lugu.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?