20061010

pask Meeletu ja debiilne Cuba

No nii. Nüüd tuleb ilma taandreata. Nii igavat filmi annab teha. Nii koledat filmi annab teha. Maainimesed ei ole elu sees nii rumalad. Rumal naiivsus (või naiivne rumalus) ja inimlik siirus ei ole sünonüümid. Ebausutav, täiesti ebanaljakas film. Elmo Nüganen on väga hea psühholoogilist realismi viljelev teatrilavastaja, aga tema lavastatud filmid on kuidagi kahtlased. Nii „Nimed marmortahvlil“ kui „Meeletu“ on halvad ja igavad filmid. Oleks kinos lastud ilusat muusikat ja näitatud taustaks Eestimaa metsi, järvi ja soid, oleks olnud palju ägedam.

Ära allu nõmedusele. Cuba – uus revolutsiooniline õlu. Oota, oota misasja…mismõttes revolutsiooniline ja mis kuradi pärast peaksin ma üldsegi jooma revolutsioonilist õlut? Juhtum Frederik II. Turg on täis, kallid ja ilusad reklaamid ei aita.

Comments:
veame tuhande cuba peale kihla, et selle filmi kohta keegi avalikult midagi sarnastki ei ütle. kiitust tuleb, õnne tuleb, rõõmu tuleb ja uus film tuleb juba üsna pea - küllab taska kontor juba muretseb.
 
Cuba õlu on ODAV - 5.90 pudel. Ja selle odavuse juures on ta ka joodav. Seega päris hea põhjus seda õlut osta. Mul kui tarbijal on savi, kui Saku või kes iganes seda õlut toodab, pärast omadega miinustes on.
 
paistab, et mart pole maal käinud. Ja imelik, et arvad et nad lollakad olid. Siis võiks ka sinu kohta arvata, (lugedes mingitest osturallitest jne.) et sa oled beibepoiss. Mida sa ilmselt ju ei ole. Eks. Aga muidu jah film oli kehvake, õigemini filmi nagu ei olnud
 
mart on väga palju maal käinud, ka autolavkas käinud ja traktoristidega kokku puutunud, maainimesed pole lollakad, nad on siirad ja targad.

millised on beibepoisid?

lihtsalt uudishimust, huvitav sõna

aga film oli lihtsalt nii mõttetu, et eks ma kirjutasin lihtsalt lolli juttu, mis oli suunatud kogu filmi vastu
 
in kontrollib su ploki igal õhtul üle ja kui oled avaliku arvamusega vastuolus, siis ise maksad oma edu ja karjääriga. kui edu ja karjääri probleemi ei ole, siis maksab in oma omaga. aus ja võrdne olemine igatahes.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?