20061106

George "Palle" Põõsas

Täna tuleb lund. Rajult. Tuisk lööb silmadesse. Ma olen kuulnud, et 27-28 november on turvanõute kohaselt lumesadu keelatud, sest terroristidel on lumes kerge maskeeruda. Meie kool asub Toompeal, nähtavasti 28. novembril me kooli ei pääse või peame 27 novembri õhtul kooli magama jääma.

Vaadake, et te Põõsa ajal keegi akent lahti ei tee. Saate bazukaga kohe otsa ette. Bush näeb ainult kahte elusat eestlast, Ilvest ja Ansipit. Noh muidugi seisab ka Vahipataljoni A-kompanii lennuväljal auvalves, aga FBI viskab poistele presentkatte peale, sest mõni võib komistada ja Põõsale täägiga lohu keset pealage lüüa.

Igatahes. George ei tohi näha autosid, inimesi, lund. Temperatuur peab olema pluss 10 ja söögiks peab olema steak.

Comments:
oeh, ma ei saanud palle asjast aru:S.
 
Dšoordš ei saa ju üksi maailmas hakkama. Tal on vaja ka tervet armeed (nõuandjaid).
 
Ma ei pannud Palle pilti tähelegi, kui kummaline. Nii ma siis suhtungi su blogi pildimaterjali! Kui just sina ja Kristo Genialistide viiplejaid ei imiteeri. Aga nüüd, kui tähele panin, tuli soe tunne sisse. Palle, muidugi! Võtame kursuse kokku ja lähme 28. novembril tühitallinna luurekat mängima!
 
28 novembrit hiljem oli Tallin tühjaks tehtud. Hirmus viirus oli lahti pääsenud.

Kuid mahajäetud linnas paksude kivimüüride vahel peitis end kamp noori. Neil olid plastmassist automaadid, üks kong, akordion ja vikat...

Sel päeval lõppes Ameerika ülemvõim.
 
Gong siiski. Kuigi elu on kong. Ja kindlasti need kivimüüridki sel juhul Ja kui Gaškat tsiteerida, siis meie lavastuste signatuuriks on ikka see, et keegi lööb kongi või puhub sarve või sööb pähklit, nojaa.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?