20061117

kolme kotiga välismaalased

No mis asja need kuradi välismaa härrasmehed veavad oma käsipagasis? Mõnel on üks suur kott ja siis on üks tohutult suur kott ja siis on veel igaks juhuks selline väike isiklik kotike. Checkinis on nad nutuhäälega ära põhjendanud, et miks on neil niipalju käsipagasit. Tegelt tahavad nad lennuki maandudes kohe ruttu minema minna. Nemad pole kohustatud lindi pealt oma kotti ootama.

Lennukis on ju tohutult ruumi. Lennuk on veel hullem, kui kaasaegsed trollid. See on äärmiselt ebameeldiv, kui üks selline kolme-kotiga-härrasmees satub su kõrvale istuma ja jõuab lennukisse enne sind. Ülemine pampude hoidmise luuk on ilusti pilgeni täis topitud.

See on ka jah väga imelik asi, et muidu hoitakse ülariideid igalpool äärmiselt viisakalt. Kallid mantlid pannakse pehmelt riidepuule. Lennukis lihtsalt kägardatakse kõik palitud suvaliselt kokku ja pressitakse pagasikappi.

Eestlane on hea lendaja. Vaikne ja midagi ei osta, sest sandwichid on mõttetud ja veinipudelid on liiga väikesed.

Estonian Airi stjuuardessid peavad kõiki taluma. Lollakaid skandinaavia isikupäratuid hädapätakatest esteete ja üleolevaid inglise poisslapsi. Üleüldiselt peaks eestlane olema uhkem.

Comments:
Kuhu Sa Mart reisisid? Uudishimulik naerukas
 
Olen Luksemburgis, vennal külas, homme alustan koos ema ja vennaga autosõitu Saksamaa-Taani-Rootsi ja laeva peale. Esmaspäeva hommikul jõuan tagasi. Kiire siuh-säuh.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?