20070108

populistlike blogide okse

Praegu on siis kaks kuuma blogi, mille eesmärk on enneolematu populaarsus. Mõlemad algatused tahavad eesti rahvale pakkuda vaimurikast lugemist.

Suusablogi sobib küll tänavusesse talve nagu rusikas sitaaugu. Maa on must ja Šmigun-Veerpalu on haiged. Rõõmu kui palju. Aga kui sügisel võeti plaani teha üks korralik suusablogi, siis tuleb rahvas õpetada märja asfaldi peal klassikat sõitma.

Ma ei oska positiivselt suhtuda poliitikablogidesse. Tuleks valida erakonda mitte poliitikut, nii pole ka tegelikult poliitikute isiklikel blogidel suurt mõtet. Aga eestlane on loll, tema valib inimest. Edgar, sinu stiili ei sobi loba ja hülgemöla. Mida vähem, aga kindlamalt tuntud poliitik sõna võtab, seda parem talle endale. Aga kuna eestlane valib inimest, siis tehkem blogid rahvasaadikutele kohustuslikuks.

Varsti on siis kõikjal plakatit, kus laiutab Savisaare näolapp, ühele põsele võõbatud trikoloor ja teisele times new romaniga trükitud savisaar.blogspot.com

Võiks olla nii, et keegi ei käi lugemas ei Savisaare internetikodu ega Postimehe algatatud suusablogi. Siis ongi nagu kihvt populaarsus käes.

Comments:
Suusablogi võiks ju põhimõtteliselt olla, olgu või märjal asfaldil, kuid kui andetud tyybid seda teevad, siis pole asjast tolku ka.
 
see kuradi suusablogi on tõesti üks nõmedamaid, mida ma olen lähiajal nägema sattunud...mingi kuradi pulleritsu egotripp...
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?