20070305

Euronews näitas id-kaardiga Ansipit

Kas täna hommikul oli veidi teistmoodi tunne tööle või kooli minna? Või oli täpselt sama nagu ikka? Jälle see esmaspäev, ikka see ilane ilm.

Osadel on kindlasti tunne nagu oleks eile Eesti võitnud kümnevõistluse või 15 kilomeetri klassika olümpiakulla.

Vaatasin hommikul mannapudru kõrvale rahvusvahelist telepilti. Täistunni esimene uudis oli mingist mässust ja teisena näidati Eesti valimiskaste ja Ansipit hiirt plõksimas lameda arvutiekraani taga. Öeldi, et kuigi „majanduskasv on 11%, on see Eesti ikkagi üks Euroopa Liidu vaesemaid“. Aga siis ütles tädi veel seda, et „tehnoloogia on neil super ja esimest korda maailmas viidi läbi ka e-hääletus“ ja siis näidati seda kuidas välisajakirjanikud vaatasid Heiki Sibulat ja ühte Sertifitseerimiskeskuse meest, kel oli habe ajamata ja kandis suht koledat särki. Siis sai arvuti kahekümne mintsaga hääled loetud, mehed surusid omavahel kätt ja vaatlejad muudkui plaksutasid.

Kurat, tähtsatel hetkedel peavad telepildis olema hoolitsetud ilusad mehed!

Eesti Nokia on e-valimised?

Comments:
Lugedes uudiseid ja inimeste kogemusi välismaalt siis tundub nii et Eesti Nokiaks on saamas e-valimised.

Ja täna oli ilus hommik! päike paistus, õnnis tunne oli sees ja mõtlesin kuidas need suured onud nüüd edasi käituvad.
 
Eile lennukis istudes ja üle pika aja taas Postimeest lugedes, valdas mind küll rõõmutunne, et valimised ikkagi õnnestusid. Ehk jääb Ansip peaministriks edasi ja saab ka miskit siin riigis lõpuks tehtud.
naerukas
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?