20070428

Aljoša kiiresti kalmistule püsti panna!

Kui vene inimesel on võimalik oma käega kangelast katsuda, siis on see juba pool elu. Mida rohkem päevi veedab "vabastaja" kuskil laos, seda halvem. Eks riigijuhid tea seda isegi. Pange kohe Aljoša uuele asukohale püsti, siis on venelastel seal hea käia. Aljoša uus asukoht peaks ju olema selline, mis ei sega kedagi.

Las venelased hakkava nelke ostma ja küünlaid süütama. Kordi arukam kui Armani riideid varastada.

Kui lugesin täna igasuguseid arvamusi, siis tekkis üks võiks-oleks mõte. Et Eesti Vabariigi venekeelsetes koolides peaks olema õppeaine "Eesti ajalugu".

Edgar Savisaar on vääritu linnapea.

Comments:
Tsau!

Tead, ma otsisin praegu kõik Pronkssõduriga seotud artiklid üles. Varem mõtlesin, et venelased on jobud ja hakkasid esimesena jaurama, pronkssõduri ees punaste lippudega vehklema ja NSV Liidu hümni laulma, ja selle peale kurjustasid eestlased. Aga tegelt oli asi nii, et Ansipi valitsus juba ennem plaanis sõduri teisaldada, kuna Tõnismägi ja selle ümbrus on niiiiiiii magus asukoht (kindlasti kerkib sinna ka uus pilvelõhkuja lähimal ajal ;)), ja ALLES peale seda tulid venelased Eestit mustama jne ja teisaldamise vastu pikiteerima. 15 aastat pole keegi seal midagi laulnud eha millegagi lehvitanud jne. Tõid rahulikult oma nelke ja kõik.

Mul on väga kahju, et nii venelased kui ka eestlased on langenud poliitilise mängu ohvriks.

Minu arvamus ei õigusta muidugi neid vandaliste, provikaatoreid ja seda, mis praegu toimub. Sellel muidugi ei ole mingisugustki seost Pronkssõduri ega ajalooga...Aga jah, nüüd ma mõistan neid vene pensionäre ja seda, miks neile on tähtis, et see kuju sinna jääks...Ja vahet ei ole, kus see kuju on. Asi on selles, MIKS see kuju ära viia tahetakse...Mitte sellepärast, et asukoht ei ole sobiv nii-öelda hauatähise jaoks või kujul on parem kalmistul olla...Asi on selles, et see maatükk on tõesti magus!

Päikest. Loodan, et varsti kõik vaibub.
 
Väga võimalik, et teisaldamisotsuse taga on kaheldava väärtusega huvid, aga nüüd, kus juba suure sita sees oleme, tuleb valitsust siiski toetada, et mitte veel sügavamale vajuda.

KN
 
Tead Tõnismäe trollipeatuse maatükk ehk siis Pronkssõduri endine asukoht on vist kirjas nn. "ühiskondliku maana" s. t. sinna ei saa midagi ehitada.

Pealegi pole see kõige magusam maatükk - liiga väike, ligipääs piiratud. Nähtavasti hakkab sel asukohal olema mitte midagi või mõni suur kivi.

Hoopis magusam maatükk on nt Harjuoru tenniseväljakud.
 
Jep, olen KN-ga täitsa nõus - kui juba suure sita sees oleme, tuleb valitsust toetada! Loodan, et käituvad õigesti. Loodan samuti, et eestlased siiski ei hakka nii-öelda vastulööki valmistama ja kõik ehk vaibub niisama. Provokaatoreid peaks jah välja saatma, aga ma väga kahtlen, et Venemaa neid vajab. Normaalsetele venelastele pole neid ka vaja - nad on nii-öeda kodutud.

Samuti väga kahju, et märatsajate seas oli ka noori eestlasi...
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?