20070613

e-mailid

Kell on 5:52 ja Internetti pole. Starmanil on plaanilised hooldustööd kuni 7.00. Kujutad sa ette. Tähendab ma saan e-mailidele ligi alles tunni aja pärast. Kas pole õudne? Võib-olla ootab mind mailboxis midagi head? Kas pean ise endale kirja kirjutades tund aega soojendama? On olemas msn ja skype ja mobiiltelefon, aga kõige parem lapsepõlveformaat on kiri. Olgugi, et ei kirjutata enam oma käega paberile, aga ikkagi. Alguses on e-kiri tume, siis klõpsad sellele ja loodad, et kiri oleks võimalikult pikk. Inimesed, vahetage puudutavaid e-maile, võib-olla on see arvuti parim funktsioon.

Comments:
"Olgugi, et ei kirjutata enam oma käega paberile, aga ikkagi."

Kes kirjtuab ja kes mitte.
 
Mul on hästi segane käekiri ja seepärast meeldib mulle märkmeid pastakaga kirjutada. Paberile jääb kood, mida ükski teine ei mõista. Mõnikord kahjuks ei saa hiljem enam ise ka aru.
 
mulle meeldib paberile kirjutada :) sellep2rast vist teengi seda. kuidas muidu kaugel oleva s6braga yhenduses olla? p2rast nii hea lugeda...
18.sajandil ju kirjutati ka kiriromaane. minu ja mu parima s6bra kirjadest saaks ka p2ris hea raamatu, aga ainult meile kahele.
M
 
nüüd kõmab kõu :p
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?