20070620

üllata lõpetajat kunstlilledega

Käivad lõpuaktused. Inimesed higistavad, klõpsitakse suures koguses fotosid. Lõpukõnedes visatakse nalja ja õhtu lõpuks joovad kolgata tee läbinud end purju. Päikesetõusu saabudes vannutakse üksteisele igavest sõprust.

Tegelikult kasvavad inimesed kiiresti lahku. Nagu närtsivad ka roosid. Lilltetädid turgutavad lilli igasuguste vedelikega, paar tundi roosid säravad ja siis langevad.

See on kõik eilne päev. Tänapäeval on kõik jääv, sest on olemas video, foto ja Internet. Miks mitte kavaldada üle ka närtsivad lilled? Oled tüdinenud longus lillede sõnnikuhaisust! Tahad kinkida inimesele midagi otse südamest! Jäädvusta end teise inimese riiulile kogu eluks!

Võta kunstroosid. Need ei närtsi. Need ei torgid. Need on ilusamad kui kõik muu hein. Kas oled surnuaias näinud talvel õitsevaid peenraid? See on see. Kui on olemas kunstripsmed, kunstküüned, kunstrinnad, siis ammugi on olemas kunstlilled! Ole originaalne, ole ninnu-nännutavast pööblist üle!

Käisin eile täditütre üheksanda klassi lõpetamisel. Võtsin Otsa kooli eest ühelt trullakalt lilletädilt pundi rukkililli. Kaks varianti, kas karikakrad või rukkililled.

Comments:
Mina nägin eile ühte tüüpi Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskonna lõpetamisel pisikese (and i mean pisikese) rukkilillekimbuga ja siis paberisse mässitud ühe punase tulbiga. Õudselt tekkis isu, et läheks ja küsiks, et who´s the lucky one...

Üks punane tulp...
 
ma oleks küll ka 1 punase tulbi üle rõõmus, neid kimpe on just tüütu saada ja pärast kuhugi mahutada
 
Vaata aga vaata, mulle tundub just üks punane tulp vaasi raiskamisena...
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?