20070703

eestlaste energiaväli

Üks amatöörsalvestus. Väga palju energiat on õhus. Lauluilu ja emotsioon emotsiooniks, aga just sellepärast oli see hetk laulupeol lahe, et õhk oli energiast lämmi. Kohutavalt kasulik on elus võimalikult palju viibida energiapilves.


Comments:
Oi kui tore! Näha asja säält poolt. Ma ei olen alati laulmas käinud, pole kunagi isegi telekast näinud laulupidu.. Aitäh.

Võimas oli seda laulu ka laulda.
Eriti teist korda.
 
Korra vaatasin veel oma vastuse üle ja näen, et olen topelt mingitasja kasutanud, seda "ei olen alati".

Juhei! Elagu kirjavead.
 
Elagu!

http://kapa6ac.livejournal.com/229489.html
 
Muideks, pääle pidu tekkis isegi arutelu, kas luua ka eesti-vene laulupidu, kus osad laulud oleksid venekeelsed või/ja vene päritolu. Idee algataja sai kohalolijatelt pragada, sõnaliselt muidugi.

Ikka nii ei saaks ju.

Pärast ühendkooride laule tuli lavalt minu kõrval alla paar vene keelt rääkinud poissi. Tegelikult oli hea tunne, et nad ka kohale tulid. Isegi kui räägivad omavahel vene keeles, siis laulavad ju ikka eesti keeles ja eesti asja ka.

Aga ikkagi.
 
Kristelile:

Ja mis siis, et omavahel vene keeles rääkisid...me rääkisime kah peale esinemist, kuigi austame ja armastame nii Eesti riiki, keelt ja kultuuri. Lapsed ikka suhtlevad omavahel emakeeles ;) Ma usun, et ka need mustanahalised poisid, kes laulupeost osa võtsid, rääkisid omavahel oma emakeeles (ma ei mäleta, kust nad pärit olid). Miks mitte? Peaasi, et austus jne riigi ja selle riigi rahva vastu on ning tahtmine keel selgeks saada :)

Päikest.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?