20070828

etv näitab kõigile eestlastele stalinit

Vahetult enne seda kui algab kettaheide näitab riigitelevisioon Stalini dokumentaalfilmi pikalt ja loomulikult on kõik eestlased sunnitud seda vaatama, sest panevad veidi varem televiisori mängima. Kuidas on võimalik niimoodi programmi planeerida??? Ainuke hetk, mil paljud televiisori poole pöörduvad sel sügisel ja siis näidatakse vägisi Stalinit!

Comments:
Hirmul on vist suured silmad ;) Väga hea dokumentaalfilm. Näitab et kõik need Wallstreeti pankurite poolt rahastatud inimeksperimendid (marksism, leninism, stalinism, natsism, fašism, frankoism, prantsuse kommunism) on nii sarnased oma olemuselt, käitumiselt ja inimmassidega opereerimiselt. Kahju muidugi, et seal poliitkorrektsuse tõttu pole paralleelina kõrvale toodud natsi-Saksamaad, fashistliku Itaaliat. Tänases osas küll juba mainiti. Tehti vale järeldus, et Stalin reetis MRP-ga kommunismi ;) Eksperimenteerijad ju lähtusid iga rahva puhul tolle kultuurist ja omapärast, mida või keda ülesupitada. Paraku aga läksid katsed luhta, kuna Hitler keeldus pankurihärradele laenu tagastamast, laenuintressidest rääkimata ning Stalin hakkas unistama maailmavalitsemisest. Siis "äravalitud" rahvas kuulutaski Hitlerile sõja olgugi, et oli ise valinud oma usinad õpilased nii Hitleri kui Stalini ajakirja «Time» poolt aastainimeseks.
 
Kindlasti oli dok asjalik, aga kui see lõpeb 13.30 ja 13.30 algab Osakas kettaheite finaal, mida vaatab suur osa eestlasi ja paljud neist panevad teleka mängima 13.25 või 13.28 või veel veidi varem, siis see ei tekita just väga kihvte emotsioone, kui esimene näeb Stalini paraadi.

Lihtsalt etv peaks oma programmi paremini planeerima, arvestama ka kergejõusti MM-i täpse ajakavaga.
 
Jah, eks ilma sissejuhatuseta ja eelnevate teadmisteta võib tekkida masendus. Kuid nüüd mõistetavad veidi pikemalt vaadanud paremini miks Lääne-Euroopa ei soovi kommunismi võrdsustada natsismi ja fashismiga. Jäin võlgu ka ühe vajaliku lingi, kellel huvi ajaloo vastu saab lugeda lähemalt.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?