20070907

UK kirbuturg ja SEBi sügisjooks - kuidas on need paralleelselt võimalikud?

Pühapäeval saab olema Tallinna liikluses enneolematu kaos.

UK Uus-Sadama kaupluse ees on avatud alates kella 11-st kirbuturg. Ehk siis vähemalt 110 müügiletti, kus on kõikvõimalikku träni. Ürituse vastu on suur huvi. Uhke värk, raudselt katsun vähemalt hetkeks minna.

110 müügiletti tähendab vähemalt 110 autot, mis kaupa kohale transpordivad ja ei tea kui palju autosid, mis peaksid kaupa ära viima. Uus-Sadama tänav on väike tänav, aga äkki kuidagi mahub...

Kuid see ei oma tähtsust, et kas mahub, sest see päev autod Uus-Sadama tänavale ei sõida, sest samal ajal toimub suur rahvaüritus SEBi Sügisjooks, kus on vähemalt 10 000 osalejat ja paljud Tallinna tänavad on autoliikluseks suletud. Sealhulgas on liiklus häiritud Ahtri tänaval, mis on ainuke tänav, mida mööda saab Uus-Sadama tänavale.

Liikluskorralduse kohta võib lugeda:

Seoses SEB Tallinna Sügisjooksu läbiviimisega 9. septembril 2007 on suletud kella 9.00-st kuni 14.30-ni Vabaduse väljak, Pärnu maantee Vabaduse väljaku ja Viru väljaku vahel, Viru väljak, Narva maantee Viru väljaku ja Pirita tee vahel, Pirita tee kõnnitee ja ühistranspordirada Narva maantee ja Vana-Pirita tee vahel, Filmi tänav Bensiini tänava ja Nafta tänava vahel, Nafta tänav Filmi tänava ja Tuukri tänava vahel, Tuukri tänav Nafta tänava ja Jõe tänava vahel, Rannamäe tee Mere puiestee ja Suurtüki tänava vahel.
Liiklus on häiritud 9. septembril 2007 kell 6.00-st kuni 15.30-ni Ahtri tänaval Jõe tänava ja Mere puiestee vahel, Rannamäe teel Suurtüki tänava ja Nunne tänava vahel, Toompuiesteel Nunne tänava ja Kaarli puiestee vahel, Kaarli puiesteel Toompuiestee ja Vabaduse väljaku vahel, Harju tänaval Vabaduse väljaku ja Müürivahe tänava vahel kus toimub piirdeaedade paigaldamine. Sadama ja kesklinna vahel on võimalik tavaliiklusel liikuda Toopuiestee, Rannamäe tee, Suurtüki tänava ja Põhja puiestee kaudu.

Kindlasti pole ma esimene, kes näpuga näitab liiklusprobleemile ja võib-olla viivad kirbuturulised oma kauba juba eelmine päev platsi, aga ikkagi. See on väga halb planeerimine, et kaks sellist suurt üritust satuvad niivõrd paralleelselt toimuma.

Kirbuturult saad osta ainult neid asju, mis ise käeotsas vähemalt kilomeeter suudad kanda.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?