20071009

Asjad, mis on kadunud

Aastate jooksul kaob käibelt asju. Tänu elu ja funktsioonide muutumisele. Mõned asjad, mis on kadunud:

vihmavari - kindlasti vaidlevad paljud vastu, et nad kasutavad ka praegu vihmavarju, kuid suuremas plaanis on vihmavari vist kadunud.

päevakardinad - kindlasti ütleb mõni, et tal ikka on kadus endiselt päevakardinad ka, kui kunagi olid need iga akna ees.

vahvlimasin - siuke õige vahvlimasin on mu arust täitsa moest läinud, noored lapsed vist ei teagi, mis on kodus tehtud vahvlid.

On sul mõni mõte, mis on veel kadunud?

Comments:
kadunud on spontaansed küllaminekud. nii, et uksele kõlab koputus ja keegi tuleb külla. kohe päriselt külla, teed jooma ja küpsiseid sööma. kõik asjad aetakse ette korda ja ära, lepitakse kokku, tehakse plaane. uksekell ei helise ootamatult. ja puukottasid ei ole ka ammu näinud. enam ei unista neist ükski laps.
 
mulle meeldisid need vanad nõukaaegsed elektritoitel töötavad kohviubade purustajad, mis tegid ühtaegu nii hirmutavat kui armsalt surisevat häält. meil veel kodus on 1 masin, aga seda kasutab ema juba ammu pigem tuhksuhkru tegemiseks. uude koju selline iganenud aparaat enam ei kõlba.
antennid kaovad väidetavalt varsti üldse ära. nende kogunemispunktiks saab vanaraua kokkuost.
 
paberkandjal kirju saadetakse ka väga harva. mõtlen selliseid õigeid kirju, ainult arveid ja reklaami leiab veel postkastist.
...ja vahvli masinatest on tõesti kahju.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?