20071017

Mulle ei meeldi programmide updated, hüppavad muudkui mu ekraanile igasugused aknad, et täiusta seda ja seda süsteemi. Äkki mu süsteemid töötavad perfektselt? Ma ei taha kogu aega alla laadida ja tuunida oma arvutit. Kas ma olen konservatiiv?

Comments:
Samad sõnad.

Kas kirjanikud ongi need inimesed kes analüüsides ennast ja teades, et ka teised võivad samamoodi mõelda kui nemad, sest keskkond on enam-vähem üks, panevad kirja märkmeid, mis käivad nende endi kohta ning samal ajal ka tuhandete teiste kohta, saavutades nii edu?

Mulle näib juba pikemat aega nii. Et asjad millele mõtled klapivad paljudega, see tekitab tunde, et sa mõistad meid kõiki ning me hakkame sind tasapisi usaldama, ja lahendusi otsima nii sinu etendustest, kui neid veel tuleb ning su kirjutistest.

Lihtsalt tekkisid siuksed mõtted.
 
see küsimus on esitatud sellise alatooniga, nagu konservatiivsus oleks paha. ei pruugi ju?
 
Konservatiivsus võib tähendada liigset mugavust.
 
Kas liigne mugavus tähendab laiskust? Kui nii siis peaks see just hea olema, sest laiskusest sünnib tõelnie kunst, vastasel korral on tegemist pigem millegi tootmisega. (Vähemalt nii arvas Mladen Stilinović)
 
Inimesed kardavad uusi asju. Mina ka vahel. See käib mulle veidi ajudele.
 
Mina kardan pidevalt uusi asju ja vahel ka vanasid... no ja siis on hea otsida põhjendusi (vabandusi), miks neid peabki kartma või miks neid on hea karta:)
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?