20080122

eestlane ja kollid, kollid lääne-euroopast

Eestis tagasi olles täna hommikul tööle tulles pidin rongi ootama kaua, sest rongiliiklus seisis, inimesed külmetasid Laagri jaama perroonil, mina lugesin popkirjandust, mul oli hea meel, et rong veidi hilines, sest kui raamat muutub põnevaks, siis on hea lugeda järjest. Hiljem kuulsin, et inimene oli rongi alla jäänud.

Berliinis sai jälle kinnitust, et eestlane oma kinnisuses, reserveerituses, uhkuses, ülbuses, siiruses jne. erineb tavalisest noorsoo mallist. Hosteli koridor, kohvik, fuajee, baar oli pidevalt täis lakitud peadega stiilselt riietatud sõbralikke poisse ja neiusid, kes oma ülimas viisakuses ja katkematus naeratuses tundusid võltsid. Nad kõik sõbrunesid kiiresti, me ei võtnud nendega kontakti, saime neilt hüüdnime "funny guys". Heas mõttes funny guys. Proovikski jääda heas mõttes eristuma, kuigi kinnine kibestumine võib olla ainult sammu kaugusel.

Eks kollid ole tegelt suht huvitavad inimesed, aga kui kollid on kambas, siis nad räägivad ainult small talki ja loota selles small talkis mingitki mõtet on juba iseenesest pealiskaudne eesmärk.

Comments:
Aga kes on kollid?
 
Kollid on ilusates riietes lakitud peadega igale võimalikule positiivsele mõjutusele ülipositiivselt reageerivad lääneeuroopa elanike järeltulijad.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?