20080129

Kõik algab ideest või soovist midagi öelda. Lepitus oli alguses minu jaoks väga igav film ja sarnaselt teiste üksikutega, kes Plaza viiendas saalis täna seda vaatasid, häiris ka mind mingi must triip ekraanil.

Aga poole filmi pealt must triip kadus ja kõigil sai popcorn otsa ja need räsitud mereäärsete sõdurite kaardid olid megalt-segalt õõvastavad ja ilusad ja kogu selle filmi mõte oli väga sügav. Lööv stsenaarium.

Ei tasu elus pidevalt asetada ennast tähelepanu keskpunkti. Las moraalsed olla teised inimesed, las olla sul oma moraal, mida sa ei pea kuulutama.

Comments:
kummanline - mulle meeldis just algus. väga tugevalt ja detailideni läbimõeldult loodud meeleolu, muidugi teadlikuks kontrastiks tulevatele sõjakoleduste kaadritele. küttis ootused üles. aga kusagil poole pealt keeras liialt hollywoodlik pateetika sisse ja rikkus meeleolu kulgemise ära. tekkis liiga tugev seos wrighti eelmise, teenimatult suurt tähelepanu saanud filmiga.
 
Loe raamat, selle Eesti keelne tõlge on üks Eesti tõlkekirjanduse tippe! Ja muidugi sisust saab palju parema pildi. Mul tulevad lausa külmavärinad kui ma nendele raamatulausetele seal mõtlen...see on KUNST!!!!
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?