20080325

Miks osta entsüklopeedia?

Käib agressiivne "TEA entsüklopeedia" reklaamikampaania. Kaasatud on nii Aarne Üksküla kui Hannes Võrno. Tahetakse, et lihtne inimene lööks ettetellimisel letti 11 000? krooni. Ehk nagu ütleb loosung kodulehele "MIDA VAREM TELLITE, SEDA VÄHEM MAKSATE!"

Ehk osta suure raha eest põrsas kotis. Põrsa saba saad kätte aastal 2013. Tänapäeval on raske uskuda entsüklopeediatesse. Wikipedia'ga võistelda pole mõtet.

Tähestikulises järjekorras sõnu täis raamatute pluss on vaid see, et saad lapata suvaliselt ja leida suvaliselt midagi huvitavat. Kuid olulist kõigile mõeldud raamatutest leiab harva.

Ja veel. See, mis raamatud sul kodus riiulis on, ei tee sind targemaks. Loeb see, mis oled läbi lugenud ja meelde jätnud, aga oma lugemust ja aju ei ole võimalik teistele inimestele eksponeerida.

Ei loe teadmised, mis sul riiulis on, õige asja leiab Internetist palju põhjalikumalt üles mõne hetkega. Kes tahab võib endale Wikipedia välja printida ja ära köita.

Samal teemal Ekspressis.

Comments:
väiksena armastasin ENEsid ja ENEKEst suht tihti lapata, netti toona polnud. aastate jooksul raamatud muidugi sealjuures kulusid ja ühel päeval piidles üks sugulane raamatute selgadelt kulunud kuldtähti ja ohkas, et "nii kahju, need on puha ära kulunud..."

osa selle gigantprojekti läbimüügist läheb nagunii toaaksessuaarideks. aga mine tea, võib-olla on uuema aja värk osta mingite väärt- ja/või oscari-filmide DVDsid, need ka ju kulturna.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?