20080427

Täna juhtus minuga selline lugu. Tähendab see algas juba millalgi varem. Ükspäev lähen msni ja siis mu msn kontaktiks tahab hakata üks segase nimega mailiaadress. Ma panin igaks juhuks autorisais ja nii ilmus täna siis msn online kontakti see uus tuttav. Ise ma loomulikult võõrastega rääkima ei hakka, aga tema hakkas ja ta alguses kohe ei tutvustanud end ja nii sain ma veidi pahuraks. Mul hakkas päris õudne hetkeks. Tegelikult ma ei tundnudki teda, ta oli ühe ürituse reklaamimise e-maili adressaatide hulgast leidnud mu msn aadressi. Igatahes, kas teie räägite võõraste inimestega msnis või skypes? Mina ei räägi, võib-olla olen ma tõesti pahur ja vanamoeline ja ei armasta inimesi.

Võõra inimesega esimese kontakti korralik võtmine on ülioluline. Nii elektronkirjas kui telefoni teel kui näost näkku. Viisakus ja selgus on alati vajalikud. Mulle helistas kord üks tütarlaps, kes oli teleprodutsendi abi vms. Ma ei tundnud seda neiut, aga ta hakkas minuga telefoni teel kohe rääkima nagu vana tuttavaga, mulle see üldse ei meeldinud ja tänu sellele see koostöö alge piirduski selle telefonikõnega. Mina kardan inimesi, kes arvavad, et kõik on ladna.

Ja küberlivesuhtlus olgu kas asjaajamine või siis lähemate sõprade elumurede kuulamine.

Comments:
täitsa nõus! ja ma ei võta kunagi ühtegi kontakti vastu, kui pole täiesti kindel, et on juba kusagilt tuttav inimene. ei oska (ja igaks juhuks ei tasu vist ka) anonüümsetega kübersuhelda. kah vist sotsiofoob. kuigi see kommentaar iseeneses justkui räägib endale vastu.
 
nõustun eelmise kommntaariga!
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?