20080512

Ta ronib neljapäeval viimast korda külmkapi peale. Neljapäeval on lavastuse Perekond matused. See lugu osutus äärmiselt menukaks, viimase kaheksa kuu jooksul on lavastust mängitud ca 25 korda, mis pole ühe koolitüki kohta teps mitte vähe. Seda enam, et lavastusele põhimõtteliselt reklaami ei tehtud, jutt imelikest, kuid sümpaatsetest Mustamäe inimestest levis suust suhu.

Ta ronib neljapäeval viimast korda külmkapi peale. Nad söövad neljapäeva õhtul viimast korda õhtust. Neljapäeval ütleb Tras viimast korda hingelt ära, mis tal hingel on. Vint jääb nähtavasti alatiseks isekaks maailmaparandajaks. Mina arvan, et Kahkil läheb hiljem elus hästi.

See on igavene paratamatus, et mis saab karakteritest pärast seda, kui lavastuse etendused lõpevad.

Comments:
Palju õnne on vist "matuste" puhul kummaline öelda, aga teen seda siiski! Oleksin ka väga tahtnud seda tükki näha, aga ajaliselt ei klappinud isegi selle 25 esitluskorraga kohe mitte kuidagi!

Muide, ütlesin ka täna hingelt ära ühele inimesele, mis mul hingel oli (nagu Sinu Tras)...ja palju kergem hakkas. Huvitav kas Tras-il hakkas ka kergem? Loodetavasti!
 
aitäh

Trasi jaoks oli/on hingelt ära ütlemine mehistumisprotsessi küpsuseksam.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?