20080630

Kadrioru kohviku lõpp

Mul on selle maja kadumisest äärmiselt kahju, sest mina elasin lapsepõlves Lasnamäel ja sain linna number 35 bussiga ja Kadrioru bussipeatus oli mingi nagu omaette tsoon. Mitte päris linn ning mitte veel Lauluväljak ja Lasnamäe alguse punased majad.

Kui ka praegu Kadriorust olen juhtunud auto või bussiga läbi sõitma, siis pean seda maja siiani omaette tsooni sümboliks. Selle maja juures tuli 35 bussi pealt maha tulla, kui tuli trammi peale minna. Number 3 tramm sõitis Kosmose kino juurde. Sõidab siiani.

Comments:
Minul ka. Ja Orro, kellest ma nii lugu pidasin, ütleb, et kuna detailplaneering sai tehtud viis aastat tagasi... Heakene küll, järgime seadust, mis ei järgi linna arengut mitte üheski mõttes, mitte ei muuda seda seadust?!?! Aga kulla muinsuskaitsjad, kas siis nüüd ei saa öelda, et stopp, me saime aru sellest, millest juhmus siiani aru saada ei lasknud, ja säästame linnaruumi mitmekihilisust? See on küll õel ja vastik, aga minul tekib küll viimasel ajal häirivalt sageli küsimus, kes teile nende pehmik-otsuste ja oma eriala alustõdedega vastuollu minevate otsuste eest maksab, kodanikud ma-nimesid-ei-hakka-nimetama-muinsuskaitsjad?
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?