20080608

Saadet "XXIII lend" on võimalus 30 päeva Internetist vaadata siit.

Minule see saade meeldib, sest kõrvuti kultuurinoorte targutamise ja kibestumisega on saates nii siirust, intriigi kui jõudu.. Montaaž on üsna hea ning kogu saade peegeldab aega, milles elame.

Comments:
Minule kahjuks see saade ei meeldinud. Jäi pinnapealseks ja lenduritest suurt midagi teada ei saanud. Vähemalt näitlejatest mitte. Juttu oli liiga palju. Vabandan!
 
Vaatasin. Huvitav. Tore jälg. Tunniga ei olegi ju võimalik 16 inimese nelja aasta tööd pulkadeni lahti võtta.
 
saatest tuli välja, mis mulle tohutult meeldib, s.o. ausus. teie kursus ei mängi "happy family´t", vaid julgeb kritiseerida püha Lavakat. ja need polnud lahmimised. Aitäh selle eest.
 
Mind tegi väike detail kurvaks - et miks kassiga nii? Äärmusliku hirmu tekitamine teisele organismile on haigettegemine. Kas teil, lapsed, pole empaatiat või te ei tunne hirmu täis looma reaktsioone? Muidu on kõik nii tore, ega edevus valu arvel, no ei.
 
Kribuga on kõik korras, juba samal õhtul valitses ta rutiinselt ühte Kalamaja korterit oma reeglite järgi.

Leidsime ta mõni hetk peale võtte lõppu üles. Televisioorist oli näha see, mis Kribu tegi ühes hetkes, kogu loo ja selle kassi elu mõistmiseks, on see napp teatraalne episood tema poolt.

Võib-olla on see kass, kes saab Tallinna linnas kõige rohkem empaatiat, tähelepanu. Vähemalt valitseb ta ühte korterit, Kribu on boss ja kõik armastavad teda.

Elagu Kribu, elagu "lapsed", elagu kiiresti ja valesti üldistavad inimesed. Aga oli arvata, et nii läheb.
 
Muidugi, ma ei mõtle ju halvasti. Lihtsalt filmiläinud lõik ei luba muud kui sellist üldistust, mille mina tegin; monteerija kas ei märganud hoolimatuse kujundit või ei tahtnud märgata. Aga paratamatult filmi või etendust vaadates on nii, et kui näidatakse viie minuti jooksul kena näitsikut või koledat lakardit, võiks öelda, et "loll oled, publik, tegelikult on see kõik ju hoopis vastupidi, mida sa üldistad - see pole ju üldse mingi kena näitsik või kole lakard". Või kui näidatakse kahetunnise etenduse jooksul peategelase hingepiinu, änge ja visklemisi, siis võiks äkki tark publik ka järeldada, et see on vaid "teatraalne episood", tegelikult on tegemist tasakaaluka ja konservatiivse väikekodanlasega. Kas sa oled kindel, et üldistus nähtava, kuuldava ja kombatava alusel on nii ekslik?
Tegelikult mind lihtsalt hirmutab see, mis juhtub, kui loom jookseb, nöör küljes - nt. ronib üle aia, nöör jääb aia külge, tema maani ei ulatu... Õnnetuste-neuroos! :)
 
Kribu oli nööri küljes esimest ja viimast korda, rohkem teda nii ei kohelda. Eks see ole hea ja halb, et just see tiigerlik lõik saatesse läks. Loomad on hellad, Kribu on lisaks ka veidi ärahellitatud, kuid igasugune ootamatus, väike intriig tuleb elus pea kõigele kasuks. Antud juhul jäi kass terveks.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?