20080707

3 sündmust eile

Käisin lavakoolis kappi koristamas. Olid lõpetamine ja viimase etendused, aga kapi tühjaks tegemine ja oma asjade koolist ära toomine on lõpp. Ühe maailma lõpp. Päike paistis ja hoovivärav sulgus, Toomkirikut uudistavad turistid ei saanud aru, mis ma teen.

Mu tädi mees, lähedane sugulane Tiit lendas Afganistani kirurgiks. "Tõeliseks kirurgiks saab see, kes on sõjas käinud. Sõjameditsiini süsteemsus ja intensiivsus annab kvalitatiivset lisaväärtust igale kirurgile, kuna sõjas juhtub ühe päevaga sama palju kui tsiviilelus aastaga." Hemingway ütles midagi samasugust kirjutamise kohta.

Õhtul viisime Kribu maale elama. Kassi uus kodu on meeldiv kunstimaja Pärnu lähedal. Kõik kassid ja koerad peaksid elama seal, kus neil on ruumi ringi luusimiseks ja maailma uudistamiseks.

Comments:
Kassid ehk tõesti, aga koerad, kui karjaloomad, väärtustavad küll oma karja tunduvalt rohkem kui ringiluusimisvõimalusi (kui jätta välja isepäiseks aretatud tõud, ntx kelgukoerad jms) - meil on vanaema juures maad silmapiirini, aga kui mina istun aeda pingile, ei lähe kumbki koertest mu nägemisulatusest välja, sest kari järgneb karjajuhile, mitte vastupidi. Kui karjasuhted on paigast ära või pole neid kunagi olnudki, siis võivad tõesti koerad hulkuma minna.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?