20081006

topispall ja lai naeratus

reede
Kinos Kosmos maksab pilet kell 17.30 25 krooni. Viimases Batmanis on kütkestav Jokkeri meik ja rollisooritus. Näitlejal on mida mängida ja ta mängib suurepäraselt hullu, kes ei allu reeglitele. Aga muidu, aastal 2008, on veidi naiivne kuulda pressikonverentsil paksu politseiniku hüüdmas "No more copkilling" või näha kõige kõvema mehe kaaslasena täidlaste rindadega priimabaleriini. Teatavasti, priimabaleriinidel on täidlane rüht välistatud.

Mulle väga meeldib käia kinos, kui saal on peaaegu tühi.

laupäev
Tegin sukeldujatega proovi. Entusiasm ei jäta meid.

Saku Suurhalli ees oli Tivoli ja pärast suurt poeskäiku hüppasime karusselli peale ja tiirlesime ja kiljusime. Pallidega pudeleid puruks viskama ei hakanud, sest auhindadeks pakutud karvased loomad olid koledad. Toredalt kulunud lõbustuspark meeldivalt külmas tuules.

Õhtul käisime Hea Uus Heli festivali üritusel Mustpeade majas, kus tehti erinevat maailmalõpumuusikat. Tundsin minimalismist puudust.

pühapäev
Võitsime jalkas tugevat meeskonda 1:0 viimasel minutil löödud väravast. Võitluslik ja karm mäng, selliseid on kõige parem võita. Esimene poolaeg oli tuul täiega vastu, teisel poolajal oli täiega tagant. Esimesel poolajal oli väga külm ja raske mängida, teine poolaeg oli lust.

Õhtupoolikul vaatasime kinos Sõprus Mihalkovi filmi "12". Võimsad näitlejad ja tõeliselt tõeline lugu sellest kuidas julmus valitseb elu. Ebaaususele on vastu panna ainult sügavalt inimlik sisu.

Kuid oma sügavalt ausat sisu ei tohi eneserahulduseks markeerima hakata.

Mulle väga meeldib käia kinos, kui saal on peaaegu tühi.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?