20081218

esitlused

Eile õhtul olin "Undi jutud" esitlusel, täitsa tore mälestuslugude raamat, mõningate ülitäpselt öeldud mälestustega. Näiteks Vahing ütleb nii:
Undi põhiline parameeter ei ole pseudoeruditsioon, vaid ta lapsemeelne UUDISHIMU kõige senikogematu, senilugematu ja üldse igasuguse müstifikatsiooni vastu. Unt haarab neid KAEMUSI ja teadmusi nii endast kui ka ajalehtedest, monograafiatest, eessõnadest ja lõppsõnadest kuni entsüklopeediateni välja. Ja esmapilgul pole selles midagi halba ega taunitavat.
Ka minu kirjutatud lühike lõik/mälestus on ses raamatus okei. Ei mäletanud, et mis kirjutasin ja pelgasin tasuta saadud eksemplari avada. Ei olnud midagi hullu.

Ja täna õhtul oli veealusest teatrietendusest tehtud filmi esimene näitamine sukeldumiskeskuses. Ja mulle väga meeldib see film, suured plaanid detailidest, mis on teisest kaamerast võetud ja vahele monteeritud toovad sisse elu, elevust ja fantaasiat. Ning film on suurepäraselt helindatud. Täitsa sürr jäädvustus. Ostke see dvd endale või oma sõpradele eriskummaliseks jõulukingiks.

Ja veelkord Vahing:
Sest kui Unt kuskilt aianurgast meid piilubki, siis vaevalt et siiralt ja uudishimulikult - ei, ta piilub, vaatab ja mõtleb eelkõige sihipäraselt, kuidas Sind, mind või Teda, oma Kassi või Sinu koera lavale panna.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?