20081221

Internet on ärimeestele kahjulik

Muusikakorporatsioon on YouTube'ga tülis. Kaotavad mõlemad. Raha pole neil kummalgil, sest populaarsus ei võrdu enam ammu raha.

Maksavad reaalsed asjad - kinopiletid, plaadid, autod, korterid, arvutid. Internetis tarbitavate info ja emotsioonide eest pole võimalik inimestelt raha saada.

Tundub uskumatu, aga YouTube, va "Interneti valitseja", on Google'ile kahjulik projekt, sest pole olemas valemit kuidas inimestelt YouTube videode vaatamise või kasutamise eest raha saada.

Ning blogide, sotsiaalvõrgustike võidukäigu ajastul tundub järjest vähemtõenäolisem, et inimesed üldse millegi eest netis maksma hakkavad. Kui siis selle eest, kui Internet kaob, siis soovivad teda kõik tagasi. Ja teada ta on, et ühel päeval see juhtub ja teatud mehed teevad praegu iga päev selle päeva lootuses tööd, et olla siis valmis, et olla siis esimene. Sest, kes siis on esimene, see võidab palju. Kõik.

Kuid täna on valikuid nii palju. Kui selle artisti muusikat pole võimalik kätte saada, siis palun järgmine. Kui see portaal topib videode vahele reklaami, siis palun järgmine. Kui kuhugi peab ennast pikalt ja ebamugavalt registreerima, siis palun järgmine.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?