20090103

õhtuhitt





Mu tänaõhtuse tujuga sobib vaikne muusika. Vaatasin korra korvpalli, mul veidi on kahju Rocki verivärskest treenerist, jah ta emotsioneerib liiga palju, ta miimika on treeneri jaoks liiga ehmatanud näitleja moodi. Loodame, et Tanel Visnapuu õpib. Siis vaatasin netist taustaks r2 aastahiti gaalat ja polnud päris minu maitse järgi muusika. Kuid hea, et Eestis on midagi järjepidevat, mida popmuusikud väärtustavad. Kuid mina kuulan korra seda lugu ja loen mälestusi Undist. Seal on palju vastuolulisi, kuid mulle meeldib lugeda inimestest, kes on meist teistsugused, kuid samas vaprad ja inspireerivad. Küll neil oli vanasti elada tihe ja kirglik. Neil teatriuuendajatel.
"Kõrvalseisjal on võimatu otsustada, kui palju annab üks sõber teisele iseendast. Kõrvalseisjal on ainult võimalus kurvastades pealt vaadata, kuidas sõpruse lõppedes teise oma elust maha kriipsutab."
Mu tänaõhtuse tujuga sobib vaikne muusika. Vaatasin korra korvpalli, mul veidi on kahju Rocki verivärskest treenerist, jah ta emotsioneerib liiga palju, ta miimika on treeneri jaoks liiga "ehmatanud näitleja". Loodame, et Indrek Visnapuu õpib. Siis vaatasin netist taustaks r2 aastahiti gaalat ja polnud päris minu maitse järgi muusika. Kuid hea, et Eestis on midagi järjepidevat, mida popmuusikud väärtustavad. Kuid mina kuulan korra seda lugu ja loen mälestusi Undist. Nagu peabki on neis mälestustes palju vastuolu, kuid mulle meeldib lugeda inimestest, kes on meist teistsugused, kuid samas vaprad ja inspireerivad. Küll neil oli vanasti elada tihe ja kirglik. Neil teatriuuendajatel.
"Kõrvalseisjal on võimatu otsustada, kui palju annab üks sõber teisele iseendast. Kõrvalseisjal on ainult võimalus kurvastades pealt vaadata, kuidas sõpruse lõppedes teise oma elust maha kriipsutab."

Comments:
indrek visnapuu, mart, indrek visnapuu.
tanel visnapuu on üks tore tallinna/epsü psühh ;)
kuigi loodetavasti tanel ka õpib ja rock...njah.. ikaldus neil jälle.
 
ma parandasin ära!
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?