20090102

tuuleparkide pealetung

Tere Mart,
siuke lugu, et ma ei tea, kas see on päris sinu rida, ent ma väga tahaksin teada, mida arvad sellest, et Hiiumaale plaanitakse rajada 250 150meetrist tuulegeneraatorit. Aga see on väikese konksuga ettevõtmine, siin on Agapäeotsa blogi, mida pean ja kus on nats infot: http://agapaeots.blogspot.com/search/label/ei%20hiidtuulepargile . Et asjad on suht keerulised ning minumeelest on oluline, et tuleks kokku võimalikult palju arvamusi ning vaatenurki - ükski pole ju iseenesest vale, lihtsalt inimesed näevad maailma erinevalt. Ma ise näen asja üsna masendavana, seda sellepärast, et olen kogukonna liige, oleksin ma põline tallinlane, ehk siis näeksin teisiti.

Vot. Et kui leiad tiba aega, siis pane kirja, mis mõtted sul esimesena pähe tulevad.
Tere Kristel,
Ma olen energia, elektri ja looduse seostes suhteliselt võhik, kui mitte öelda, et päris rumal. Tutvusin artiklite ja argumentidega ning jäi mulle arusaamatuks, et kuhu ja kellele ikkagi läheks tuulepargist saadav energia.

Puht esteetiliselt olen ka arvamusel, et tuulepargi tuulikud on koledad. Rikuvad maastiku. Rikuvad looduse süütuse. Olenemata kõigist argumentidest, on looduse süütus tihti ainuke põhjus, miks maailmas elada.

Et mulle tundub distantsilt vaadatuna see Hiiumaa tuulepargi idee kellegi soov ruttu ja ratsa rikkaks saada. On igati paslik, et saare elanikud on projekti vastu.

Aga eks loen ja kuulan huviga neid, kes teemat paremini valdavad.

Comments: Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?