20090416

Kas 8.15 on liiga vara?

Kõik me eksisteerime mugavustsoonis, kuigi me ei taha seda tunnistada.

See, et teatrietendus algab 8.15 hommikul on ilmselgelt liiga vara. Aga see on selleks, et inimesed väljuksid oma mugavustsoonist - nii näitlejad, teatri tehnline personal kui ka publik.

Iga tund, mis magad enne 12-st öösel on üliväärtuslik uni ning iga tund, mis tegutsed varahommikul on produktiivne töötund.

Comments:
aga kaua etendus kestab? et teaks arvestada, mis kellaks oma igapäevaseid ebaproduktiivseid kontoritöötunde jälle tegema jõuab...
 
Noo kui arvestada, et see pole päris tavapärane umbes 10 inimesega koosolek, vaid pigem nagu infotund (100 inimest?) laiemale kuulajaskonnale, ja kui arvestada, et see toimub n-ö majast väljas, ja kui arvestada, et võimaluse ja soovi korral võiks ka abikaasa kaasa võtta, siis nõuab see kindlasti päris palju korraldamist.

1. Kohal tuleks olla vähemalt veerand tundi varem. Lapsed vaja kooli-lasteaeda organiseerida?
2. Erineb igahommikusest marsruudist. Peab arvestama võimalike liiklusummikutega.
3. Eriti ekstreemsete olukordade puhul võib osutuda vajalikuks hankida näiteks haigusleht, nagu tehti Madonna kontserdi pileteid ostma minnes.

Kas vastasin küsimusele? :)
 
Ma olen väga poolt 8.15 algusajaga. See on põnev ning ootamatu ja tekitab huvi.

Aga selle väitega ma ei ole päris nõus: "Iga tund, mis magad enne 12-st öösel on üliväärtuslik uni ning iga tund, mis tegutsed varahommikul on produktiivne töötund."

Iga inimene on siiski erinev ja on nii ööinimesi kui hommikuinimesi
 
Lavastuse etenduste kestvust veel ei tea, max ca 1.30

Aitäh tagasiside eest.
 
et siis rahvas nõuab "6.15!" ?
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?