20090405

vastuolud Ansipiga

Lugesin just järjekordse poliitiku järjekordsest blogist järjekordset kriitikat Ansipi ja tema "pensionisamba" sõnakõlksu vastu. Ma tean, ka, et Ansip teeb kõike valesti ja kuidas peaks otsuste tegemisse kaasama spetsialiste ja rahvast paremini teavitama jne jne jne.

Ja riigi usaldusväärsusega ei tohi mängida jne jne jne.

Ma ei usu poliitikat ja riiki nagunii eriti enam. Ja sellepärast ma võtan seda kõike, mis toimub poliitikas irooniana. Seal on kõik nii sassis, et võimalik oleks see klaarida ainult nii, et lööks kogu platsi puhtaks, aga seda pole mõtet omakorda teha sellepärast, et sellise valitsemiskorra juures nagunii kedagi paremat asemel panna pole.

Savisaar ja Rüütel ja kõik teised vanad karud võisid olla seotud Eesti taasiseseisvumisega, kuid Ansip on siiski kõige suurem ikoon Eesti poliitikas läbi (lähi)ajaloo. Tal on olnud uskumatu lugu ja uskumatud teod ja pärast seda, kui ta kukub, pole tal kindlasti mõtet hakata tavapoliitikuks. Karjäär tuleb lõpetada.

Huvitav, kas valitsuse juht saaks päeva pealt karjääri lõpetada? Et läheb hommikul tööle ja paneb avalduse lauale, et tema enam ei taha ja siis ta peab veel kuu aega kohal käima.

Olukord on halb ja läheb järjest imelikumaks, kuid ma ei viitsi kuulata kriitikat, pigem tahaksin arvamusi ja mõtteid, et kuidas saab olukorda parandada.

Reaalseid ja põhjendatud ettepanekuid, mis on esitatud valdkonna spetsialistide ühise arvamusena, mitte ühe inimese enda imetlusena.

Comments:
naljakas, ma just kirjutasin samal teemal. hea näha, et meile mõlemale vähemalt niipalju veel poliitika korda läheb, et sel teemal blogida viitsib. aga jah mis saab poliitikust peale poliitikukarjääri lõppu, on huvitav küsimus. paljud, kes olid enne ettevõtjad, lähevad ettevõtjaks tagasi. aga ansipist ei mäletagi enam, kes ta enne poliitikat oli.
 
Postita kommentaar



<< Home
eXTReMe Tracker

This page is powered by Blogger. Isn't yours?